If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Off-topic:
Daca te uiti in cartea tehnica a masinii o sa gasesti indicatiile pe care ti le da fabricantul pentru rodaj
- sa nu depasesti 3000 rot.
- sa nu depasesti 110 in a 5-a
- ca sa ajunga motorul la puterea maxima ii trebuie cam 2500-3000 km
Motorul este nou si chiar daca a fost rodat pe banc, nu este inca rodat in sarcina.
Daca vrei sa inveti masina mai "naravasa" si o faci cand inca este in rodaj, crezi ca mai tarziu o sa fie in conditii mai bune decat daca ai astepta vreo 2luni la inceput ?
DE CE SA STAI 2 LUNI CAND POTI SA FACI KM AIA INTR'O LUNA ?! SI DUPA FRATE COOOOOOOOOOOXXXXXXXXXXXXXXXXX FI AR MAMA EI SA FIE ...
Off-topic:
Nu conteaza cat stai (am estimat dupa faptul ca de obicei se fac 20.000km pe an), ci ca nu trebuie sa "ii dai" pana nu faci rodajul ;)
no offensse, dar daca tu zici ca 20.000 faci pe an, eu ce sa mai zic ca in aproximativ un an am facut 50.000 ??? si da, masina se invata mai " naravasa " daca ii dai in rodaj, exemplu masina mea duminica o sa-ti arat cu e un 1.6 cu rodaj si un 1.6 cu rodaj facut cu cox peace
:quiet_trans: cause' i'm coming :sofer1:
proud member of Xtreme Club Emotion Constanta
Asa e ... si ca sa fim pe topic : eu zic sa avem un plan de urgenta in caz ca la intalniri se prezinta 4 sau < useri ... rezolvarea ... supercar sa aiba tot timpul in portbagaj un remi ... glumeam ... vroiam sa revin la topic . peace all
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Urmatoarea Intalnire
03-Februarie-2008 ora 16:00 Aqua Magic :
Si-au anuntat prezenta urmatorii membri: 1. CosTin87SIE
2. Sonykel
3. alexZBF
4. me
5. CT-87-VFM nu e sigur ca vine 6. Christnacht nu se stie
7.$3fu_Em@
8. CT-11-LYV
9. Emr3 nu e sigur ca vine 10. online24hh
Asteptam sa ne confirme sau nu prezenta urmatorii useri ai forumului:
1. Jonivip
2. hessus
3. Deluxe
4. ct-07-apv
9. Flavy
11. Viktor
12. nicusor84
13. Hellman
14. live4racing
16. DyZ
18. memo
19. FLORYN
20. online24hh
21. cristi
22. andreasxts
Sper ca n-am omis pe nimeni...
Asteptam pe oricine veniti ca nu muscam... Dupa orele 17 ne vom aduna La Scoica Land(Langa Hanul Piratilor inspre Navodari)
Eu nu vin ca tocmai am aflat ca mai am doar 42 de zile pana la expozitie timp in care trebuie facuta terminata si vopsita masina, deci dea cu nu mai ies din casa..
trebuia sa comentezi tu .. date dreaq ca leam zis ca sa stie ca nu toti se uita si la celelalte topicuri .. asa ca nu cred ac ma laud.. prea tare ) .. ma bucur ca`ti place si tie .. PRETENTIOSULE!! )
APV sa ai spor la munca si succes la expozitie ... cu toate ca nu stiu destre ce este mai exact dar pare interesant
Este cea mai mare si importanta expozitie de tuning de la noi din tara va fi pe 15 martie (parca 15 e sambata aia) unde vor veni masini din toata tara la bucuresti. Locatia uinca nu o stiu dar stiu ca mai e timp foarte putin. Multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment