pai e bine daca mai e cineva care vrea sa vina dar nu are masina vrea sa vina ca pasager sa zica fara rusine ca si supercar si costin si eu vrem cate un pasager ca sa impartim carburantu...
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SoNyKeL dupa parerea mea toata lumea mai vrea pasageri in masina pentru economie ... slabe sanse ca un sofer sa se incurce la drumul asta ca pasager dar sper sa nu iti descurajez clientiiFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
cristi da corect nici eu nu vreau sa ma indur sa ma duc cu costin sau supercar ca as vrea sami scot golanasul la plimbare dar puteti sa veniti cu prieteni prietene eu stiu... eu oricum am gasit un plicitisit in casa si baiatu a zis ca pune la benzina... si si daca nu gaseam tot veneam dar poate doar ca pasager oricum afara acum e frumos maine poate e si mai frumos
sigpic
Comment
-
maine la 15 plecam de la aqua deci la 15 e plecarea la 14:30 sa fiti acolo sa ne alegem sefu de coloana pe care nimeni nu-l va depasi decat sa filmeze sau ptr o perioada scurta de timp... sa speram ca va fi vremea buna...
eu nu stiu daca ajung la timp ptr ca plec inspre basarabi dar sper sa va prind din urma pe drum...
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postsilviu pai poti sa iesi la sosea si te luam din tuzla... daca nu se ofera nimeni sa te ia o sa te iau eu... dar eu nu stiu nimic sigur ptr ca am treburi pe la cobadin-basarabi maine si nu stiu cum scap
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View Postsony... daca e sa vizitam litoralul eu nu mai vin cu masina mea.... nu are nici un rost sa il mai iau pe taicamiu cu mine... pot merge cu unu dintre voi in masina?? facem 50/50 benzina sau motorina... Costin.. ma primesti? sau vreunu dintre voi>?PIn tara momentan.
Comment
Comment