De maine incep sa va stresez cu intalnirea...
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Apvule nu e vorba de condesator... e vorba de (stii de ce a racit edi nu?)in fine...
Asa...
Deci duminca ora 15... se va face o mare intrunire a tuturor cluburilor de racing pasionati de masini , 4 tuning tot ce inseamna lumea auto din constanta...
Ce ziceti mergem si noi?
Intalnirea va avea loc vis-a-vis de hotel REX in parcarea mare de langa ghiol...
Deci mergem si noi sau ramane tot la 16 la aqua?
sigpic
Comment
-
Originally posted by ct-07-apv View PostE bun condensatorul? Se poate sa vin si eu saptamana aceasta la intalnire cu masina nu e 100 % sigur dar exista o posibilitate
SoNyKeL Apvule nu e vorba de condesator... e vorba de (stii de ce a racit edi nu?)in fine...
Asa...
Deci duminca ora 15... se va face o mare intrunire a tuturor cluburilor de racing pasionati de masini , 4 tuning tot ce inseamna lumea auto din constanta...
Ce ziceti mergem si noi?
Intalnirea va avea loc vis-a-vis de hotel REX in parcarea mare de langa ghiol...
Deci mergem si noi sau ramane tot la 16 la aqua?
Sonik APV zicea de condensatorul pt statie......si voua va multumesc pt ajutorul cu xenoanele.....am rezolvat azi cu becu ,am fost la cineva 15 lei a costat restul afaceri....multumesc inca o data baieti....raman dator.....ramane sa ne auzim curand....JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Duminica acum o sa vin si eu la intalnire.Numai bine baieti.Sa aveti grija de voi.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Deci gata sa hotaratat , adica eu shony pufosu in calitate de organizator am hotarat si ptr voi...
Urmatoarea IntalnireSi-au anuntat prezenta urmatorii membri:
30.03.2008 ora 15:00 REX
1. Sonykel
2. ZBuF
3. Emre
4. UnEL
5. Ema
6. Crhristnacht
7. Supercar
8. apv
9. rdd
10. MeHy
11. DanMincea
12. Apvitza(prima fata din logan club)
Asteptam sa ne confirme sau nu prezenta urmatorii useri ai forumului:
1. CT-87-VFM
2. memo
3. Jonivip
4. hessus
5. Deluxe
6. ct-07-apv
7. Christnacht
8. alexzbf
9. leoion
10. ct11lyv
11. DyZ
12. 30RDD
13. Memo
14. unEL
15. Emr3
16. CosTin87SIE
18. $3fu_Em@
17. Flavy
18. ct11lyv
19. Viktor
20. FLORYN
21. nicusor84
22. Hellman
23. DanMincea
24. MihaiX82
Sper ca n-am omis pe nimeni...
Asteptam pe oricine veniti ca nu muscam...
Atentie intalnirea nu va avea loc la Aqua si nu va avea loc la ora 16:00...Ne intalnim la ora 15:00 in parcarea mare din fata de la Hotel Rex Cea de pe ghiol ...Last edited by SoNyKeL; 28 March 2008, 01:03.
sigpic
Comment
-
Trece-ma si pe mine pe lista Sonykel.Numai bine
Gata te-am trecut!Last edited by SoNyKeL; 27 March 2008, 12:41.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Si care-i problema daca va fi full de masini cu atat mai bine , stiti cum e lumea e mica vom fi ca o mare familie , imposbili ca unu dintre noi sa nu stie 4-5 dintre cei care vor fi acolo... eu unu ma duc , si am hotarat ca acolo ramane....
sigpic
Comment
Comment