Salutari din brazilia. deabea astept sa ne intalnim iar la vara.sper sa nu schimbe fratimiu masina pana atunci
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
@ Christnacht - daca fustita lu` SNK nu-i roz n-ai facut nimic
@ Supercar - buna ideea cu "intro" ; plimbarica prin oras ... ; ar fi ok daca ne`am mai intalni inca o data la rex ...
@ Emr3 - diselarii ne fac la consum ... la restu` mai vedem ... ; in legatura cu foarte buna ideea ... e relaxin` dpmdv , chiar foarte relaxin` ; iar la fotbal poate putin mai incolo cand s-o mai incalzi ...
@GXG + FLORIN - SALUTARI DE LA MAREA NEAGRA
@all - next time poate vreme mai buna ; poate mai multa lume ; poate veniti "la progam" ; sau poate programam intalnirea putin mai tarziu ca tot s-a marit ziua ; ceva mai organizat etc ...
Comment
-
Eu tot pe mare, ca deabia a trecut 1 luna de cand am plecat. Am
incercat sa-i
scriu lui Sony dar nu stiu de ce nu se transmite mesajul, cred ca are o
hiba in
adresa lui desi am introdus-o corect. Imi este dor de masinuta mea care
suspina
dupa mine singurica in paracare. Dar nu vin eu acasa!!!
Frate, ce sa mai zic , acum sunt in Tanzania, si dupa aia plec in
Africa de Sud.
Transmit prin tine salutarile mele si urarile de bine la baieti(chiar
si celor
noi veniti), sper sa le mearga bine treburile, si sa-i vad sanatosi. Sa
sti ca
imi lipsesc intalnirile de Duminica, mai schimbam si eu cateva vb cu
baietii.
Sper sa-mi mai scri, cand ai chef si timp, si sa ma mai ti si pe mine
la curent
cu vesti/noutati. Cu stima, FLO.
din partea lui FLO.....JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Spunei lu flo ca si eu il salut si i-am trimis 2-3 mailuri , dar se pare ca nu a primit nimic sa incerce sa-mi scrie pe : stroe_g_adrian@yahoo.com
sigpic
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostSi tot ca o propunere as vrea sa facem si noi ca cei din iasi ...adica la fiecare intalnire cate o scurta plimbare prin oras in coloana...ce ziceti?sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
Salutari constantenilor si "golanilor" din tara. Sper sa ajung la urmatoarea intalnire, duminica trecuta s-a nimerit sa plec la Bucuresti. Sunt nerabdator sa fac schimb de experienta cu alti golani .
Apropo de discutiile legate de ultima intalnire: chiar nu putem gasi un loc mai liber unde sa ne intalnim doar noi? Mamaia e mare si generoasa, eu zic sa mai cautam!
Comment
-
Cu cea mai mare placere.Ar fi frumos sa facem o intalnire LG Cta cu LG Mioveni .Numai bine la toata lumea.Cu stima EU )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostBa da , dar duminica asta am zis sa ne intalnim cu alte cluburi in ideea ca va iesi ceva frumos , dar se pare ca ne-am inselat duminica viitoare vom fi doar noiLast edited by SoNyKeL; 1 April 2008, 14:54.
Comment
Comment