Cred ca vin si eu. poate facem ceva poze cu mai multe masini daca se merge in statiuni.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Sa vedem intai cati ne strangem si la urma urmei cu plecatu in statiuni hotaram acolo pe loc spontan... dar vreau sa vad lume care sa vina sigur... apropo duminica asta avem o surpriza mare si cand zic mare e si la propriu si la figurat... e mare e alba si are motor de 3litri(zbfule te-am dat de gol) si e made in USA
sigpic
Comment
-
Cu parere de rau eu va zic ca daca mai aud "mers in coloana" o iau razna si fac stinga imprejur.
Ar mai trebui sa mergem si cu avariile puse si scrie clovni pe noi.
Daca pe voi va incanta aceasta atitudine eu va zic sincer ca ma retrag de la astfel de activitati.
La faza cu plimbarea sau cu consoartele eu zic DA, numai ca a mea nu va veni atata timp cit fimiu e bolnav sau e in timpul lui de somn.
Si 99% o sa fiu si eu la Rex.
Va salut
.sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
Sony...baieti...nu va bagati si voi la o intalnire in luna mai la Lepsa...ca o sa iasa misto misto...Mai multe detalii... http://www.loganclub.ro/forum/intaln...ighlight=lepsa .
Merci si spor la Intalniresigpic
Comment
-
Urmatoarea IntalnireSi-au anuntat prezenta urmatorii membri:
06.04.2008 ora 16:00 REX :
1. Sonykel
2. Supercar
3.andy_x3m
4.unEL
5.leoion
6.zbuf
Asteptam sa ne confirme sau nu prezenta urmatorii useri ai forumului:
1. andy_x3m
2. memo
3. Jonivip
4. hessus
5. Deluxe
6. ct-07-apv
7. Christnacht
8. alexzbf
9. leoion
10. ct11lyv
11. DyZ
12. 30RDD
13. Memo
14. unEL
15. Emr3
16. CosTin87SIE
17. Supercar
18. $3fu_Em@
19. Flavy
20. ct11lyv
21. Viktor
22. FLORYN
23. nicusor84
24. Hellman
25. DanMincea
26. MihaiX82
27. Mehy
28. SoNyKeL
29. aRIPeL
Sper ca n-am omis pe nimeni...
Asteptam pe oricine veniti ca nu muscam...
Deci maine , adica duminica , adica 6.04.2008 , la orele 16:00 , in fata la REX , parcarea de langa hotel Scandinavia...Incercati sa veniti cu prietenele , sotiile , logdnicele , toartele , consoartele...
Ca sa mergem sa ne plimbam prin litoral si sa halim la cherhanaua din olimp(asta am scos-o din burta...)
Ema STOP. Ne pare tare rau ca pleci STOP. Pacat , ca nu poti sa vezi ledu din bordu lu UnEL STOP.
PS. De ce sa veniti cu femeile?Ca sa mi aleg si eu unaLast edited by SoNyKeL; 6 April 2008, 09:30.
sigpic
Comment
-
Haideti mai constantenilor nu mai vine nimeni , se vede ca n-am dat pm-uri
Azi vremea e cam uratzica , eu zic so lasam balta cu plimbarea in statiuni si sa ne rezumam doar la o intalnire la rex si o caterinca la scoica... voi ce ziceti?
sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostUrmatoarea IntalnireSi-au anuntat prezenta urmatorii membri:
06.04.2008 ora 16:00 REX :
1. Sonykel
2. Supercar
3.andy_x3m
4.unEL
5.leoion
6.zbuf
7.fth(cristi)
Asteptam sa ne confirme sau nu prezenta urmatorii useri ai forumului:
1. andy_x3m
2. memo
3. Jonivip
4. hessus
5. Deluxe
6. ct-07-apv
7. Christnacht
8. alexzbf
9. leoion
10. ct11lyv
11. DyZ
12. 30RDD
13. Memo
14. unEL
15. Emr3
16. CosTin87SIE
17. Supercar
18. $3fu_Em@
19. Flavy
20. ct11lyv
21. Viktor
22. FLORYN
23. nicusor84
24. Hellman
25. DanMincea
26. MihaiX82
27. Mehy
28. SoNyKeL
29. aRIPeL
Sper ca n-am omis pe nimeni...
Asteptam pe oricine veniti ca nu muscam...
Deci maine , adica duminica , adica 6.04.2008 , la orele 16:00 , in fata la REX , parcarea de langa hotel Scandinavia...Incercati sa veniti cu prietenele , sotiile , logdnicele , toartele , consoartele...
Ca sa mergem sa ne plimbam prin litoral si sa halim la cherhanaua din olimp(asta am scos-o din burta...)
Ema STOP. Ne pare tare rau ca pleci STOP. Pacat , ca nu poti sa vezi ledu din bordu lu UnEL STOP.
PS. De ce sa veniti cu femeile?Ca sa mi aleg si eu una
up up ghidi ghidi
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostHaideti mai constantenilor nu mai vine nimeni , se vede ca n-am dat pm-uri
Azi vremea e cam uratzica , eu zic so lasam balta cu plimbarea in statiuni si sa ne rezumam doar la o intalnire la rex si o caterinca la scoica... voi ce ziceti?
Comment
Comment