If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sony vezi ca incepi sa ma superi cu posturile referitoare la sotia mea!!!!!
Gluma este gluma dar mai ajunge si la limita!!!!!!
Asa ca fii mai retinut te rog !!!
Azi a fost mai mult ca super la intalnire
Au fost prezenti urmatori:
1.Leo
2.Rdd
3.Cristinacht
4.Seysu
5.Renesis
6.Cristi FTH
7.Unel
8.Bobo
9.Ema
10.Andy_x3m
11.Sonykel
12.Razvan
13.Supercar
14.Deluxe
Sper ca i-am trecut pe toti in lista a fost super la aqua lume multa veselie , cei care au venit prima oara au fost cam timizi dar le trece lor , drumu catre vama veche a fost ok dar cu peripetii cristinacht si cu seysu au trebuit sa evite niste caini , mie pe la 120 mi s-a deschis capota noroc cu Bobo77 care e baiat bun si era cap de coloana si a reusit sa-i traga pe dreapta pe toti vitejii ca sa nu raman in urma cat mi-am inchis la loc capota... David mini UnEl a fost la inaltime ca intotdeauna ce sa mai o intalnire de nota 20 sper ca toata lumea sa simtit bine si la mai multe si la mai mare...
Christnacht contacteaza-ma pe mess sa-ti dau o super poza...
Revin cu poze de la mine si andy_x3m va rog pune-ti tot ce aveti poze filme tot tot tot
Da ... frumos azi ... si eu am evitat niste caini (si la dus si la intors ... nu stiu ce e cu ei ... soarele asta) . Am si eu poze frumoase pe care o sa le posteze sonykel (mersi ca nu ma mai stresez eu) ...
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Valeriu nu vezi tu bine mai.... Da UnEl o vom comite si in delta dar cam peste o luna cam asa... Acum trebuie sa ne facem planurile pentru duminica viitoare
Leo mai ai ceva propuneri , ca duminica asta trebuie sa recunosc ca Leo ma sfatuit sa mergem tot in litoral si uite ca a iesit din nou super...
Urat a fost cand am ajuns acasa ca ma luat maicamea la asuprit
Super a fost intalnirea, mi-a placut.Poate poate o sa ma combin si cu Delta sa vedem .Numai bine tuturor.Si despre tine Pufulica ce sa zic decat ca esti un SUPER ORGANIZATOR !.Cred ca ti-a crescut inima de fericire
Propun un drum spre manastirea sf andrei ... e un drum misto ... manastirea e superba la fel si pestera .. sunt 80km si e o padure frumoasa acolo ... ideala pt un gratar ... eu aduc micii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment