If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frate ce sa zic; ai cam dat cu bata-n balta, da' nu-i nimic, din greseli se invata, bine ca nu a fost mai grav.
P.S. Eu cand ti-am zis ca ai un tacanit intre scaun si volan nu m-ai crezut.
Gata lasati-l pe pufy ... Ziceti ce facem duminica viitoare??? S-ar putea sa avem o intalnire comuna si cu baietii de la DC hai ceva sugestii de plimbarica de ceva?
Gata lasati-l pe pufy ... Ziceti ce facem duminica viitoare??? S-ar putea sa avem o intalnire comuna si cu baietii de la DC hai ceva sugestii de plimbarica de ceva?
Poate o punem de un gratar totusi.
DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY.
PUFY ......
nu uita ca la intrare in sensul giratoriu se acorda prioritate ....
nu uita ca in sensul giratoriu nu se intra cu 120.
nu uita de pedala aia din mijloc FRINA se numeste.
nu uita ca data viitoare poate nu o sa mai fiu cu tine si sar putea sa ti-o furi de la oameni pe strada.
La urmatoarea plimbare vei sta in spatele meu si nu am nevoie sa-mi demonstrezi ca ai 16valve sau ABS.
PUFYYYYYYYY le cam comiti in ultimul timp si o sa ma intreb daca nu cumva e teribilism sau prostie.
Ai grija de tine si gindeste de 3 ori cind faci ceva ce s-ar putea sa regreti.
Esti dulce si ok ca baiat ... Dar ai grija.
Sper sa inveti ceva din ce ai facut si sa nu se mai repete.
Referitor la plimbari pune-ma si pe mine pe lista.
.
sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Sony eu oricum am promis ca vin, indiferent ce se hotaraste.
Eu asa stiam cel putin asa este in "alta parte", asta o spun mai ales pentru cei noi ca sa priceapa care-i treaba, minoritatea se supune majoritatii si lucrul acesta il stie organizatorul intilnirilor care vobeste cu membrii, nu numai pe forum ci si pe privat si el stie de ce nu se merge intr-o parte si se merge in partea cealalta, nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, dar eu asa vad lucrurile.Sa propui este una, sa organizezi este alta...Gresesc cu ceva? scuze daca am deranjat cu ceva.
Duminica posibil sa vin si eu cu mandruta mea .Pufy ce am citit despre tine ? Vezi ca voi fi si eu cu ochii pe tine. Sa aveti grija de voi, numai bine.Bafta
p.s. Nu sunt mofturos, unde se va merge voi veni si eu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment