If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
SUPER TARE. Mi-a placut, mai vin, mai merem. Multumiri celor care au avut ideea de a mere la cherhana, felicitari celor care am fost.
poze... Cateva facute cu telefonul, am uitat aparatul foto acasa.
Intalnirea de astazi a fost extraordinara...
In primu rand multumesc lui edi ptr ca a descoperit locatia... In al2lea rand multumiri lui Leo ca ne-a presat sa mergem acolo... Si in al3lea rand multumiri mie ca-s pufos
Niste poze...
Am si un anunt IMPORTANT de facut...
Duminica 15.06.2008(adica peste 2duminici) va avea loc intalnirea comuna Dacia Club si Logan Club
Locatia va fi tot la cherhana la olimp la Club 23 si vom pleca de la aqua in jurul orei 15:00
Deci cine vrea sa vina sa-si faca planuri din timp si sa zica ptr a face rezervare...
apropo de preturi(ca stiu cum e viata de liceean/stundet)
4lei-doza de suc
5lei-ice tea
5lei-nectar prigat
7-8lei desert(clatite placinte)
6lei-berea
0lei-palinca e din partea casei
La macare(paine , mujdei , mamliga , ciusca , cartofi natur sunt incluse in pretul meniului deci sunt la discretie)
bors de peste-9lei
15-18lei peste pane , la gratar , ceafa de porc , cotlet de porc , snitel de pui etc
20-25-26 de lei delicatese(midii , rapane , caractita , muslitos )
2lei un rac
rata pe varza - 38de lei
gasca 40 de lei
Super , intilnire comuna , cred ca este un pas inainte si felicit organizatorii ambelor forumuri(acum citeva luni nici nu se punea problema din cite imi aduc eu aminte), cit despre locatie nu pot spune decit ca este super , am fost si eu saptamina trecuta.
Las felix ca vi tu la mare sa vezi cum e lamaia flambata
eu terminasem de mancat si astia ma pozau de parca eram ursu baloo
Ps. observati ce straluceste farfuria mea...
Ps. a se observa in a2a poza ca sunt singuru bautor adevarat... spre deosebire de altii , de exemplu Bobo sau de ce nu Costas
Abia astept urmatoarea intilnire, mai ales ca este prima intilnire comuna oficiala intre cele 2 forumuri si acum nu ca il laud pe sonykel, dar el si cu Unel au avut un rol decisiv si ma bucur pentru aceasta reusita.Deci urmatoarea intilnire va fi comuna, loganclub si Dacia Club cu plimbarica la Club 23 cherhana.
Alcoolul dauneaza grav sanatatii sau condusului... Dar daca esti fara masina merge. Oricum, ma mir cum de a intrat berea aia... Cati ochi aveai atintinti asupra ta? Cati se uitau la tine cum bagi o berica rece dupa masa?
Next time vin cu berea de copii de la magazin.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment