Emre daca nu m-ai uitat si pe mine cu vopseaua aia ....Platesc...:P.....
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SoNyKeL View PostDraguta si intalnirea de azi , am fost un numar record de membri
1.Unel
2.Sonykel
3.Belea
4.Un membru nou(am uitat nickul)
Am stat ce-am stat pe la aqua dupaia ne-am retras pe la capucino si dupaia am surubarit putin la masina noului membru si cam atat...Last edited by CORNELIO; 10 June 2008, 00:01.
Comment
-
Ahaaaaaaaaa.... Deci aseara ati iesit e ora 5:30 in 30min il sun pe edi s-al scol ca mergem cu pufi-mobilu la revizie
In fine...
Duminica , pana acum de pe Dacia Club vin 8-10persoane si ar mai fi si urmatorii
1.Sonykel
2.Unel
3.Leo
4.Andyx3m
5.Costas+2emo
6.Belea
7.Cornelio
si mai vedem care mai vreti
sigpic
Comment
-
In urma discutiilor si confirmarilor avute va anunt OFICIAL ca in proportie de 90%(daca nu apar probleme majore) vor fi prezenti la intilnirea de duminica reprezentanti "STAR SERVICE" dealer DACIA-RENAULT TULCEA.
Persoanele prezente vor reprezenta sectiile mecanica, caroserie si vinzari.
Persoanele vor raspunde cu placere la intrebarile voastre si va vor ajuta cu sfaturi si sugestii.
Ca intilnirea sa fie cit mai placuta delegatia va merge si la cherhana.
In speranta ca intilnirea va fi si in interesul vostru va invit la marea intilnire de duminica ora 15:00 in parcarea de la Aqua si pe urma la cherhana Olimp.
Sa speram ca nu apare nimic neprevazut si vor veni.
Va salut.sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
-
Salutare lume....Inca nu vreau sa ma pronunt cu intalnirea de duminica....Deocamdata sunt prin cu examene,pe la facultate ,am de lucrat la licenta deci e de treaba....Si inca nu stiu de duminica...Dar sunt cu ochii pe voi....P.S. Emre vbim pe mes ca ti-am bagat id mersi oricum....JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
@Cornelio welcome. @Restu ne vedem duminica la cherhana, dar pana atunci nu facem azi o "preliminara" sa mai punem tara la cale. Pufi, iti mishti curu (fundul sa nu ma cenzureze)la aqua diseara? Costas, Edi?
c'ya=zi repede din ce limba e ca sa nu-ti dau banLast edited by SoNyKeL; 11 June 2008, 10:45.sigpic
Comment
-
@hellman u idiot , u te crezi shumachera , u mers repede , u casco asa ca se rezolva
andrei mistret mic , cand am vorbit cu tine pe la 20 ti-am zis ca ma duc acasa si ies mai pe seara... Dar tu nimic...
posibil sa ies in seara asta
V-am facut topic... Aventurile lui PufiLast edited by SoNyKeL; 11 June 2008, 13:46.
sigpic
Comment
Comment