Nu stiu daca vin 100 % Duminica. Nu stiu cand vin de la tara, au intervenit niste treburi. Imi pare rau ca am spus '' vin ''. Dar cine stie poate voi ajunge sa vad cum o sa fac. Va multumesc pt intelegere
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alooo, eu am spus LA PESCUIT la Cherhana, in zona aia la o balta din cela 5 6 de acolo. Nu are nici o legatura cu bagatul in fizic la restaurantul Cherhana. E o simpla propunere...sigpic
Comment
-
Vai de capu meu ca sunteti ca fetele la maritat nu va puteti hotara...
@supercar bagami-as picioru in ea de cherhana ca parca am mers de 2ori pe saptamana acolo , mama masii de cherhana ca am fost doar de 3ori(in total) nu te mai vaicari atat
@cristinacht daca mai lipsesti la multe intalniri iti imputinez valvele...
Duminica asta
Ora18:00 la Clubu Elevilor ca si pana acum in parcarea de sus...
sigpic
Comment
-
Gata si intalnirea de azi. Mie personal mi-a placut. A fost super misto..Am fost la karturi...Am avut printre noi un Logan Phase 2... In total am fost 7 masini, incluzandu-l si pe danielliviu de la Galati.
Membri prezenti:
1. Sonykel
2. Andy
3. CosTin
4. Andrushk_mib
5. Gxg
6. AlexNeagu
7. Danielliviu
Pun si 2 poze si astept sa puna si Andy filmuletul de la karting.In tara momentan.
Comment
-
Cei care doresc tricouri Vreau sa va anunt ca am primit colorate mai multe bucati respectiv stocul si comenzi il gasiti http://www.loganclub.ro/forum/tricou...tricouri+logan
Pentru comenzi Stickere/Tricouri de asemeanea va rog sa imi trimiteti PM pentru ca nu apuc sa citesc. La fiecare intalniri locale.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment