Cum ai putut sa faci asa ceva sony
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sony de ce esti rau ? Doar stii f bine ca(k) noaptea ies ... Miercuri sunt de munca si nu pot ajunge ...Dar ne vedem joi seara ( pt cei care ies in parc )
fara mirc... alexNeagu tocmai ce si-a luat warn... ti-e dor si tie ???Last edited by SoNyKeL; 28 July 2008, 23:04.1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
Din pacate nu pot ajunge miercuri pentru ca joi pe la 9:30 trebuie sa fiu in bucuresti deci o sa ma trezesc devreme. Nici duminica nu cred ca voi fi prezent pentru ca voi fi plecat din tara (sper). Recuperez peste doua saptamaniIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
In principiu ne vedem miercuri. Zicea cineva ceva de o pizza, schimbam locul de comanda din parcare de la Aqua in parcare la Tabacarie.sigpic
Comment
-
Iepuras ... Eu am masina in service ... Schimb toata partea stanga barile si oglinzile, as apt simplu fapt ca pot ) teoretic azi ... Miercuri ... E posibil sa o scot ... Trebuie sa imi pun ceva pe ea ... Si daca termin ... Trec sa va vad ... Si os a reincep sa vin la intalnirile nocturne )sigpicMy ride
Comment
Comment