Originally posted by CT-76-FIE
View Post
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Supercar in seara asta ne-am intalnit in tabacarie asa cum am zis mai sus... Eu de la 21:30 am fost acolo pe la 21:40 a aparut si andy_x3m...
ca sfat inainte sa plecati la intalniri cititi forumul oricum eu unul nu-mi asum nici o raspundere ptr intalnirea de azi...
puteai sa dai un telefon
andy_x3m a intrebat daca ne vedem daca iese cineva prin oras prin tabacarie etc... deci in seara asta nu a fost o intalnire logan club
sigpic
Comment
-
Pentru mine orice intalnire oficiala sau nu, este un prilej de a ma vedea cu amici. Aseara am fost ocupat cu altceva, si nu am putut veni, stiu ca deja a devenit un cliseu scuza , dar asta-i situatia.
Ne vedem data viitoare, ok?, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Asa e,
Eu am ajuns pe la 9 juma 10 fara in tabacarie si am stat pana pe la 1 cred. Am aflat ca s'a postat pe forum ca ne intalnim in Tabacarie si am ramas acolo. A mai venit EMO, Raul, Pufi (ma rog, el a ajuns primu). Chiar imi pare rau ca nu ne-am vazut RDD-ule si Cosmine, sa stam de cealalta parte a drumului si sa nu ne vedem... Chiar e aiurea.
Numai de bine si poa ne vedem mai des.sigpic
Comment
-
Originally posted by FLORYN View PostPentru mine orice intalnire oficiala sau nu, este un prilej de a ma vedea cu amici. Aseara am fost ocupat cu altceva, si nu am putut veni, stiu ca deja a devenit un cliseu scuza , dar asta-i situatia.
Ne vedem data viitoare, ok?
Comment
-
Duminica semnez si eu.
Pufi la 11 oi fi fost tu acasa, eu am ajuns pe la 1 si 20... Banui ca nu a fost o gaura temporala
Numai de binesigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostFlorin duminica intalnirile se tin jos in tabacarie in parcarea mare... La ora 18:00
In rest DUMINICA ora 18:00 jos in tabacarie, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment