Loganul acela alb de care radeti voi asa frumos o sa va pregateasca o supriza pana la sfarsitul anului. Jantele nu sunt intoarse daca va uitati mai atenti o sa vedeti cat sunt de late (are si un mic defect la ce a facut dar o sa se remedieze)
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by alexzbfvad ca ideea cu tabara a prins.asa ca nu imi ramane de facut decat sa vorbesc de mese pentru duminica.cine stie,poate imi fac aparitia cu o noua masina,ceva mai mare:-p.pana atunci...have fun driving
Comment
-
azi am fost la dealer... nemernicu de acolo pe langa ca era cam bleg si nu prea stia cum e cu laureate preferance... a zis ca nu-mi da nici macar presuri la masina... nu are nimeni o ``pila`` ceva pe acolo ...
ca baiatu care ma servit azi nu mia placut plus ca nu sa prezentat... nush cum il cheama...
astept sugestii pe PM daca aici nu se pot face publice...
sigpic
Comment
-
Nici mie nu mi-au dat nimic, dar nici nu le-am cerut, si nici nu ma interesau.
Comment
-
Intalnirea din 9 Septembrie din Parcul Tabacariei langa biserica neagra in parcare si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
1. CT-87-VFM
2. Christnacht
3. FLORYN
4. eu
5. alexzbf
6. DyZ
7. memo
8. gxg
9. Hellman
10. CT-07-APV
11. live4racing
asteptam confirmarea lui RamboX , ADU , danmincea, nicusor84 , miTzaH , Jonivip !!!Last edited by SUPERCAR; 6 September 2007, 22:32.
Comment
-
Originally posted by FLORYNMai baieti am si eu o mica intrebare, cine are cum sa ia legatura cu : FLAVY, NICUSOR84, WISEGUY, DANCRIS2628, RAMBOX. Am cautat prin paginile anterioare si am dat de ei, inafara de Rambox, care a mai scris, am observat ca ceilalti, lipsa. Ma gandeam ca, putem da de ei, si sa le aducem aminte de club. Sau, cine stie poate nu au avut acces la net.
Cu stima, FLO.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARIntalnirea din 9 Septembrie din Parcul Tabacariei langa biserica neagra in parcare si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
1. CT-87-VFM
2. Christnacht
3. FLORYN
4. eu
5. alexzbf
6. DyZ
7. memo
8. gxg
9. Hellman
10. CT-07-APV
11. live4racing
asteptam confirmarea lui RamboX , ADU , danmincea, nicusor84 , miTzaH , Jonivip !!!
Comment
-
Intalnirea din 9 Septembrie din Parcul Tabacariei langa biserica neagra in parcare si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
1. CT-87-VFM
2. Christnacht
3. FLORYN
4. SUPERCAR
5. alexzbf
6. DyZ
7. memo
8. gxg
9. Hellman
10. CT-07-APV
11. live4racing
12. nicusor84
13. RamboX
Asteptam confirmarea lui ADU, danmincea, miTzaH, Jonivip !!!
Comment
Comment