If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Simbata ora 15 se pleaca din Piata Ovidiu la Limanu(linga Mangalia) la gratar si pescuit(fara taxa si drumul este foarte bun), cu mine cei care vin se intilnesc la ora 16 in gara la Mangalia.Cumparaturile se vor face din Mangalia.Cine este interesat este binevenit si rugat sa anunte.
Bun deci sa facem o lista:
1.Bobo
2.Andy_x3m
3.Sonykel (daca se intoarce in timp uti)
4.Andrushk_mib
5....(continuati si ceilalti )
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Nu ma puneti pe lista de Limanu, nu cred ca am cum sa vin.
@Hellman - si eu stiu despre ce e vorba, am vorbit si in particular. Ideea e sa dezolti pe forum poate gasim (gasesti) mai multi adepti.
Banui ca te'ai descurcat domnule Steel, asta o spun dupa ce te'am cunoscut la intalnire.
Au fost cateva masini, din cei care m-i aduc aminte:
Alex lgn phase II
Andrushka_mib
Florin+juniorul
Supercar
Costas
UnEL
Zgribulici de pe DC
Cineva cu un logan cu leduri in bara al carui nume nu l-am retinut, imi cer scuze
ZBF-ul
Raul (nu e loganist)
EMO(nici asta nu e)
NEC-ul (asta e "Solentzist", merge?:P)
andy, adica eu.
"Invitatul special" Steel de la Iasi, care a venit cu un alt amic de al lui si 2 juniori
si mai ales cei pe care, nu intentionat, i-am uitat.
Sper ca a iesitentru toata lumea, mai ales ca ne-am cam balbait la locul de intalnire.
Numai de bine.
L.E. - rog pe cei care au fost sa completeze lista
Sa pun si cateva poze.Scuze pentru calitate (mai ales lui floryn si lui steel pentru prima) dar sunt facute cu telefonul pe lumina slaba.Sper sa le puna si steel pe ale lui cand ajunge.
A fost "relaxanta" intalnirea, salutam inca o data pe Steel, pentru prezenta. Eu unul nu ma asteptam sa vina asa multa lume, mai ales ca de obicei parca erau doar cateva masini. Locatia a fost chiar excelenta , si ma refer la parcarea City Park.
Acum sa vedem Duminica , isi face cineva aparitia?
@Pigoo - te asteptam , ok?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment