If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Casa de piatra si multa sanatate lui Bobo77 si sotioarei sale, Ramona.
Maine nu cred ca vin, asa ca va urez distractie plac(f)uta la Cherhanaua lu' peste
hehe .. L`am vizitat pe sony la nunta la bogdan ... Ce se distreaza omu .. N`are nici un stres ) ... Deci maine ne vedem la 14:00 cine mai vine pana la urma ?
Ba la 13 plecam din ct deci da pe la 14:00 ne vedem acolo...
acum am ajuns acasa de la nunta , nunta de nota 20 si unu , oameni de nota 20 si unu... M-am simtit de al casei... Bobo felicitari pentru nunta casa de piatra voiaj de nunta fericit si ce se mai ureaza din partea mea si cred ca a tuturor CASA DE PIATRA...
ps te-a calcat ramona pe picior in biserica? De 3ori asa cum a promis?
ce sa zic , cum a fost nunta...
pai am fost primu la ora 12 eu si cu lautaru...
dupaia a venit cavaleru de onoare la ras pe bobolino
am fost de am luat mireasa dupaia la starea civila si la biserica , partea buna e ca amandoi au zis da...
la biserica am fost paravanul lui ramona pe drumul din masina pana in biserica ca sa nu dea ochii cu alta mireasa ma simt mandru ca am spatele cat sifonieru in biserica la un moment dat mise umezisera ochii de fericire
si dupaia la local cu nasa mare si aia mica si socrii pe toate marimiile
sa furat mireasa(dar mireasa sa opus)
sa gasit mireasa dar nu era a lu bobo
sa adus mireasa dupa ce sa platit tributu ``interlopilor``
si dupaia ca la nunta cu chiote si alte dastea hore si etc...
sa zic si de mcvu? Nu mai zic... Dar cele 7locuri sunt fff spatioase am carat 3cupluri(oameni sanatosi adica nu firfirei ca leo) + eu
apropo leo ms ca ai mers impreuna cu mine la intoarcere ca eram rupt de oboseala si mi mai aminteai(cu cate un flash) cand uitam picioru in acceleratie sau ca intram in localitate
Neatza copilasi deci sigur merem la cherhana urmatorii:
1.Andrushk
2.Andy_x3m
3.Sonykel
4.Florian(te sun eu si ne vom intalni in fata la metro2)
5.Bbogdan o sa te sun eu
6.Alxex te sun cand plecam din ct
Iintalnirea de azi a fost super chiar daca am fost doar 5masini
prezenta:
1.Andrushk
2.Bambucha(preten de al meu)
3.Andy_x3m
4.Florian cu ``sotia``
6.Bbogdan super om super umor...
7.Alxex ursu nostru mangaliato care din punct de vedere mintal e dus cu pluta o sa vedeti in filme dece...
Am facut turu statiunilor dar mai offroad asa pe alei mici si necunoscute drumuri strategice etc etc...
acum am ajuns acasa de la nunta , nunta de nota 20 si unu , oameni de nota 20 si unu... M-am simtit de al casei... Bobo felicitari pentru nunta casa de piatra voiaj de nunta fericit si ce se mai ureaza din partea mea si cred ca a tuturor CASA DE PIATRA...
Multumesc de urari, multumesc pentru tot Sony, mi-ai dovedit ca esti un prieten adevarat.De asemenea multumesc Andrei, multumesc Leo pentru participare.Sper sa ne vedem cit de curind.
Super intalnire, locuri nevazute, cel putin de mine si de mandra'mea, ne-a placut.
Si acuma hai sa va arat si eu ce am pozat cu super mobilu meu, ultima poza e dedicatie pt. Pufi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment