O sa facem din nou stickere cu logan club aveti putina rabdare
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fi'var pestisoru' auriu de pe meleaguri bulgaresti. Ce bah, al nostru va sta de'a curmezisu? Concluzia e ca merg si eu
@alx - vere, ai ceva lu stickerul cu logas scris in diagonala, nu de alta dar de ala am eusigpic
Comment
-
Stimati Loganisti,poate stiti poate nu...Cei din Piatra Neamt si cei din Galati organizeaza o intalnire in zona Moldovei.Cine e interesat de distractie si voie buna este asteptat la Piatra Neamt .sigpic
Comment
-
Hai cu mic cu mare la moldoveni aii. Putin (foarte) off-topic, eu o sa ajung prin februarie in Piatra Neamt (de unde si sunt de loc), mai devreme... Nu am cum.
On topic - azi ceva? Undeva? Careva? O neoficiala la 21.00... (cred ca ar fi cazul sa ne reintoarcem) la Aqua?sigpic
Comment
-
Originally posted by andru_vs View PostStimati Loganisti,poate stiti poate nu...Cei din Piatra Neamt si cei din Galati organizeaza o intalnire in zona Moldovei.Cine e interesat de distractie si voie buna este asteptat la Piatra Neamt .
Comment
-
Alex in seara asta nu va fi intalnire miercuri gata sa terminta cu intalnirile miercurea...
supercar nu mai vorbi tu in numele tuturor poate unii se simt jigniti si poate se vor duce...
ideea e ca e de ajuns sa zici ca tu nu vrei si atat...
Prea mult off-topic aici ma abtin...
sigpic
Comment
Comment