If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Rectific daca se vrea o mini intalnire in fine...
da in seara asta la ora 21:00 la aqua magic cine vrea sa vina bine cine nu iarasi bine eu o sa fiu pe acolo
Hai cu mic cu mare la moldoveni aii. Putin (foarte) off-topic, eu o sa ajung prin februarie in Piatra Neamt (de unde si sunt de loc), mai devreme... Nu am cum.
On topic - azi ceva? Undeva? Careva? O neoficiala la 21.00... (cred ca ar fi cazul sa ne reintoarcem) la Aqua?
Banuiam eu ca e ceva in neregula cu tine Sa nu ma-n-trebi nimic.
Prezent si eu duminica, macar pt o vizita si asa ieri i-am uplut frigiderul unui vecin ca m-a tinut sai repar rajnita de computer si nu am mai ajuns
@Pigoo vi fara fata de usa cu firele atarnate cum am venit eu
Vreau sa stiu daca intalnirile sunt sigur in fiecare duminica la ora 16.00 pentru ca as dori sa particip si eu cu masinuta mea noua si frumoasa. (cel putin pentru mine dar cred ca si ptr voi, din moment ce ati ales logan..). Eu sincer sunt multumita de ea dar vreau sa impartim cateva pareri. Si cand vin, va lamuresc si cu tacanitul ala metalic. Astept raspuns. Multam mult.
Cred ca am eu raspunsul la problema ta Monica,referitor la tacanit.Am observat ca ai logan diesel,deci foarte probabil zgomotul pe care il auzi tu provine de la servodirectie care este electrohidraulica la versiunile pe motorina.....Si ca sa fiu on topic:P prezent duminica la intalnire ca deja mi-e dor de voi you guys bye bye
Vreau sa stiu daca intalnirile sunt sigur in fiecare duminica la ora 16.00 pentru ca as dori sa particip si eu cu masinuta mea noua si frumoasa. (cel putin pentru mine dar cred ca si ptr voi, din moment ce ati ales logan..). Eu sincer sunt multumita de ea dar vreau sa impartim cateva pareri. Si cand vin, va lamuresc si cu tacanitul ala metalic. Astept raspuns. Multam mult.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment