O intrebare pentru ADU ,ce transparenta scrie pe abtibildele alea LLUMAR de pe geamurile fata,si cum a primit timbre LLUMAR ,avand in vedere transparenta(inexistenta de altfel)
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cred ca de data viitoare o sa schimbam si locul de intalnire. E prea frig ca sa ne mai adunam pe malul lacului. Deci maine avem sigur un subiect de dezbatut .Legat de terasa...in tabara cam toate sunt semidescoperite.(adica au acoperis si un perete,maxim 2 )MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Intalnire ?
Pai daca ar fi dupa mine, si stiu ca este si idea altor coforumisti, am putea ca de acum in colo sa ne intalnim la PIZZICO, in piata Ovidiu, fostul GENTE. Avem loc si de parcare pt. masinute, si loc la mese inauntru, Tratatie buna, eu zic ca-i un loc perfect pt. intalniri.
Pe aceasta cale propun ca si acum Duminica , dupa ce ne intalnim la Tabacarie in parcare aia, sa mergem la PIZZICO. Astept opiniile voastre !
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Te asteptam cu cea mai mare placere.Conteaza noi sa ne intelegem bine maine poimaine poate o sa avem skoda sau cine stie ce masina asta inseamna sa nu ne claxonam in trafic sau sa iesim la o bere ceva ? BaftaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment