Imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu, pozele sunt cam in ceata sony, dar au fost ceva persoane!!! Numai de bine tuturor!!!
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A fost intalnirea frumoasa dar rugamintea mea e urmatoare :
Nu mai dati muzica la maxim ca sa nu avem probleme cu cei de la aqua si ca sa putem sa ne intelegem
Nu mai faceti smecherii cu frana de mana sau burn-outuri sau alte nebunii...
Haideti sa fim civilizati!!!
sigpic
Comment
-
Salutare lume, m-am intors acasa si vin cu povesti de pe plaiuri moldovenesti, tocmai de la o intalnire din Galati. Oamenii ok, masini ok... Cam 15-20 asa, sa fie.
In rest ce sa va mai zic de acolo... O sa mai merg de fiecare data cand ajung in zona.
La noi, vad ca a iesit fain. Ne vedem duminica viitoare, asta daca ajungem de la Tulcea in timp util.
Numai de binesigpic
Comment
-
Plecam si eu dar o data si eventual la plecare nu faceam atata deranj si cand imi zicea cineva sa ma opresc ma opream...
nu vedeti toata lumea ne arata cu degetu ori ca avem masinile cu kitch tuning ori ca ne credem raceri etc... Haideti sa avem un comportament de oameni maturi...
da stiu ca eu sunt cel mai imatur dar totusi haideti sa fim seriosi sa nu mai facem circ...
sigpic
Comment
-
Plecam si eu dar o data si eventual la plecare nu faceam atata deranj si cand imi zicea cineva sa ma opresc ma opream...
nu vedeti toata lumea ne arata cu degetu ori ca avem masinile cu kitch tuning ori ca ne credem raceri etc... Haideti sa avem un comportament de oameni maturi...
da stiu ca eu sunt cel mai imatur dar totusi haideti sa fim seriosi sa nu mai facem circ...
si gata stau cuminte numai fac deci aveti mila de mine ca sunt si eu mic
Si tu numai pleca cu frana de mana trasa )drive with speed than you die fast
Comment
Comment