Da taty , asa sa fie , vorbim la telefon , ok? Ne facem frumosi, , si ne intalnim, ok? Pentru ca eu voi fi si Duminica in Tulcea.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by FLORYN View PostDa taty , asa sa fie , vorbim la telefon , ok? Ne facem frumosi, , si ne intalnim, ok? Pentru ca eu voi fi si Duminica in Tulcea.
Mai, daca tot merem in gasca la Tulcea... Hai sa organizam o intalnire LC acolo. Nu sunt membrii din tulcea pe forum?sigpic
Comment
-
Salutare baieti!!! Ce mai faceti si cu ce va mai laudati....Logan Club Mioveni va transmite salutari calduroase si sa ne auzim cu bine.....Mult respect din partea mea.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Duminica asta vine cineva la intalnire? In conditiile in care urmatorii useri nu vor fi prezenti:
1.Supercar
2.Andyx3m
3.Pigoo
4.Alexneagu
5.Sonykel
6.Hellman
7.SirNenea
deci duminica asta zicem pas???
chiar daca momentan nu mai am masina tot gasesc si eu pe cineva care sa ma ia la tl la curse
p.S. Nu e frumos ca pe mine mai sarit ;PCT-42-SMC doar un logan mai galagios
Comment
-
Originally posted by SirNenea View PostDuminica asta vine cineva la intalnire? In conditiile in care urmatorii useri nu vor fi prezenti:
1.Supercar
2.Andyx3m
3.Pigoo
4.Alexneagu
5.Sonykel
6.Hellman
7.SirNenea
deci duminica asta zicem pas???
chiar daca momentan nu mai am masina tot gasesc si eu pe cineva care sa ma ia la tl la curse
p.S. Nu e frumos ca pe mine mai sarit ;P
nu mai vorbi mirc , despre tulcea se discuta la discutii generaleLast edited by SoNyKeL; 9 October 2008, 10:11.1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
Comment