Am sa vin si eu duminica
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pufi iti dau eu un warn de nu'l poti duce (pentru dublu post).
Ne vedem duminica, si eu prezent. Facem o lista?sigpic
Comment
-
Originally posted by andy_x3m View PostPufi iti dau eu un warn de nu'l poti duce (pentru dublu post).
Ne vedem duminica, si eu prezent. Facem o lista?
1.Nu au trecut 10minute de la postul precedent
2.Cand zici fix acelasi lucru
3.Warnuri se pot lua din diverse motive serioase sau mai putin serioase
sigpic
Comment
-
Da tot la aqua la 16...
pigoo tu da muzica tare si tu alex da scarturi si frane de mana , daca vi sa urat de atata prietenie...
PS.Vorbesc serios si ptr a mia oara intalnirile de duminica vor fi civilizate si de bun simt... A ca ne intalnim noi seara la aqua sau in tabacarie va rupeti basi si tineti aspiratoarele in limitare e ok... Dar nu mai faceti asta duminica nu vrea ca logan club sa capete o imagine proasta... De fapt deja are o imagine proasta trebuie so indreptam...
sigpic
Comment
-
<b>Invitatie la a III-a Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei - IASI 15 Martie 2009</b>
Ieri, 15.10.2008 participantii la a 50-a intalnire Logan CLub Iasi s-au decis ca in data de 15 Martie 2009, sa organizeze la Iasi aIIIa intalnire Regionala LOGAN Club din Moldova.
Urmatoarele detalii precum programul intalnirii, cazarea, meniu mesei festive, urmeaza a fi facute publice pe acest threat http://www.loganclub.ro/forum/treia_....html?p=189108
Dorim pe aceasta cale sa va lansam oficial invitatia de a participa la aceasta intalnire.
Astfel va invitam sa completati lista preliminara a celor ce doresc sa fie prezenti la aceasta intalnire.
Cu stima
Echipa Logan CLub Iasi
Comment
-
@ Euromarket - multumim frumos pentru invitatie , sunt convins ca daca este cineva din C-ta interesat , o sa ia legatura cu tine . Distractie placuta acolo !
@ Sony- hai mah ca baieti au inteles mesajul tau inca de saptamanile trecute . Dar le place lor sa te tachineze,
Se pare totusi ca Duminica vremea va fi cam ploioasa, sa ne gadim pe unde ne retragem in cazul asta , mergem iar la Scoica Land , sau pe la Pizzico . Sau alta locatie !, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment