nu mai cobi hellman
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ct-07-apvCred ca ajung si eu cu toate ca fac compromis pentru voi (am 15010 km) si tre sa merg la prima revizie. Vin doar in Tabacariei daca ajung (mai am de reparat un spoiler fata) ca nu vreau sa fac km in plus.
Comment
-
Originally posted by miTzaHhai ma mihai ce naiba doar nu o sa refuze aia sa-ti mai faca revizia daca ai facut 100 km peste sau chiar 150 ... e chair absurd :P:quiet_trans: cause' i'm coming :sofer1:
proud member of Xtreme Club Emotion Constanta
Comment
-
adevarat, eu am facut prima revizie dupa 1.000km si absolut nici un comentariu de la ei.
m-au programat peste 2 saptamini. doar nu era sa consemnez masina la garaj. damn no!
deci, ct-07-apv n-ai nici o scuza , intilnirea te asteapta!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Go
nu zice nimeni nimik ..bine nici 5000de km nu e bine ..dar pana 1000km nu au ce comenta..eu am un amic la prima revizie sa dus cu media orara a vitezei 120km/k si sau rezumat sa-i spuna ca daca avea ceva motorul si-l facea singur dar cum mergea in parametri normali totul era oki ...))
Comment
-
o sa vreau si eu pozele si tot ce s-a facut in seara asta , a iesit frumos pentru prima mea intrunire :>
Comment
-
Sa incepem cu ale mele. Asteptam si de Florin. Ale mele sunt facute cu PDA deci...
Comment
-
frumoasa intalinrea... si-mi cer scuze ca am plecat asa repede
sigpic
Comment
-
A iesit bine intalnirea, mi-a placut foarte mult marsul pana in tabara, a fost antrenant. Eu ca de obicei a trebuit sa plec ceva mai devreme, si imi cer scuze , piciul meu nu mai rezista. Asta e , daca l-am luat cu mine, suport consecintele.
Si acum pozele :
Am si un filmulet facut cu toate masinile , dar nu stiu cum sa-l pun pe aici.Last edited by FLORYN; 7 October 2007, 15:29., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment