In cate minute ai ajuns? 4-5?
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ee pe naibi... Mi'a fost mai greu in oras.. Am mers odata cu voi... , dar de la real... Am facut putin . Gata! De data viitoare vin cu bolidul
ti'a placut sa scoti facari pe toba aah??? )Last edited by silviu_cos; 23 November 2008, 22:32.
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View PostEe pe naibi... Mi'a fost mai greu in oras.. Am mers odata cu voi... , dar de la real... Am facut putin . Gata! De data viitoare vin cu bolidul
ti'a placut sa scoti facari pe toba aah??? )
Data viitoare vii pe 4 roti ca numai merge sa vii cu motorul
Comment
-
Pufy stiu ca te-ai suparat dar e nasol tare cu plecatul asta la bucuresti.
las ca saptamana viitoare e 1 decembrie si o sa plec luni la bucuresti asa ca nu cred ca mai am scapare?
ps. Pigoo te-ai rasturnat cu masina ca doar acolo o mai aaveai de vopsit ? Glumesc, tu esti bine sanatos? Ca asta e cel mai important, fierul se indreapta
Comment
-
Sunt trist sa'mi bag piciorul azi m'a luat radarul... Cu 233kmph... Cei care mergeti spre eforie sud... Aveti grija la passatul(ala vechi) gri CT XX RDR ... Omul e criminal... Sta numai pe unde stie ca se merge tare... Ei si intre nord si agigea , pe partea cealalta a drumului unde ii opresc pe camionagii.. Ghici ce... Echipajul care se ocupa de "colectare" . 2 gabori in verde fosforescent afara din masina... Nici o sec nu mi'a trecut prin cap sa opresc. pana la liceu.. am mers glontz ! Am trecut pe langa ei cu 240++. Acum... Astept sa imi tr astia vreo scrisoare acasa... "de dragoste" bineinteles!
Comment
-
Duminica promit ca nu mai incui cheile in masina lui pufi si ca o sa ajungem la timp
Numai de bine.
PS Pigule, ce ai patit? Poze, explica...sigpic
Comment
-
Originally posted by bobo77 View PostDuminica daca se face intilnire vin si eu.
@silviu_cos da de ce zburai asa ? Sincer m-as bucura sa-ti ia permisul, desi n-am personal nimic cu tine.
Comment
-
haideti sa terminam discutiile despre ``ilegalitati`` numere ascunse viteze fabuloase etc... Sa nu degenaram discutiile
ciuciosu warn ptr offtopic is activitati ilegale
Pigoo nu trebuia sa-i raspunzi ti-am sters doar mesajul deci nu mai discutati aici despre ``zmeisemele`` care le faceti in oras cum fentati radare etc...Last edited by SoNyKeL; 25 November 2008, 09:11.
sigpic
Comment
Comment