Ba le schimb eu, na te oftici Nu e off-topic. Din enuntul "enuntat" reiese faptul ca vin si eu duminica (asta pentru moderatori zelosi)
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Va salut baieti ! Ce mai faceti? Sunteti bine? Vad ca inca nu va imprastiat frigul, si ma bucur pt. Voi. Eu acum sunt prin Goteborg, si de venit acasa cred ca vin pe 15 Ianuarie. Sa ne vedem sanatosi , si sa auzim numai de bine, ok?
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Duminica ne infiintam toti cu cate un bec in mana, tribut lui aditza E domnul meu, sa te puna mama lu' gaia sa nu ne lasi pe toti sa montam becurile aduse. Facem instalatie de pom, ca si asa se apropie Craciunulsigpic
Comment
-
Imi cer iertare de pe acum domnului pufy, dar voi lipsi motivat saptamana asta(scutirea medicala o vei primi la urmatoarea intalnire)(si spaga ca sa inchida ochii sa nu vada ca e falsa un - burger king).
voi merge la vot sa imi exercit dreptul cetatenesc si nu cred ca ma mai intorc decat luni in cta, asa ca sper sa fiu iertat, daca nu sarim cu spaga ca doar asa merg lucrurile in Romanica
Comment
-
Facem intalnire... Eu unu vin oricum ies din casa pe la ora aia e cineva bine nu e nimeni iarasi bine... Doamne atata tam tam cu votarea asta parca votam 3ore taca paca ai pus stampila etc... Nu mai la romani votarea e ritual dala cu imbracat la 4ace scos zestrea sin sifonier mers la votat salutat toti vecnii si barfit aia care nu au venit dupaia mers in vizita la rude... Mama ei de votare... Oricum ne vedem la 16la aqua daca pana la 16:30 nu ma mai gasiti sunati-ma pe mobil.
sigpic
Comment
Comment