If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ok SoNyKeL am sa incerc este un obicei vechi de care incerc sa scap,promit sa nu mia fac greseli
aporopo am vazut atatia in club si doar 5 masini.....Resturile sunt de umplutura...Se fac ca uita,ar trebui sa fie mai seriosi
Nu am reusit sa ajung... Si imi cer scuze... Dar am avut un motiv intemeiat !
Am facut buf cu motorul asta e... Acum Jade e la vopsit , am trimis si toba la un baiat sa mi'o modifice (avion cu reactie o sa fie) astept sa o fac ca noua ! Loganelul e bine... Sanatos !
bafta multa si inca odata scuze !
Pufy ai uitat-o pe Monica care a fost si ea prezenta(masina o detinem impreuna asa ca jumatate e a ei) asa ca te rog de acum cand vine si ea la intalnire sa o treci si pe ea prezenta
Ce mai face lumea pe aici? Am lipsit ceva de pe forum (nu am mai primit mailuri de la Logan Club cu ce s-a mai postat si fiind foarte ocupat am si uitat). Sper ca de acu sa primesc raspuns la topicurile pe care scriu si cred ca o sa revin la intalniri
Ce mai face lumea pe aici? Am lipsit ceva de pe forum (nu am mai primit mailuri de la Logan Club cu ce s-a mai postat si fiind foarte ocupat am si uitat). Sper ca de acu sa primesc raspuns la topicurile pe care scriu si cred ca o sa revin la intalniri
ce naiba ma mihai . Chiar asa ... Doar esti din constanta pai nu ?
Bai alexe ti-a suflat vreunu sub nas...
Nu pricepi ca nu se fac intalniri Logan Club miercuri seara.
Intalnirile Logan Club se fac duminica la aqua la ora 16:00 atat.
Daca vrei sa ne vedem miercurea vorbim pe mess sau aici la discutii generale...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment