If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
apropo de concerte
carei faza cu leruiler si iar ler , leruiler
bbogdan pacat ca ne despart 25km ca veneam sa iau facturile si amenziile... auzi cred ca am ceva dubluri nu vrei sa facem schimb)
maine vine cineva la intalnire sa ciocneasca un ou cu mine, asta ca sa nu ma duc singur.
maine voi fi acolo la 16................ adica fix, ca asa vrea pufy, asa ca daca e cineva pe acolo ne vedem daca nu ...........
Dupa cum imi spune un prieten la telefon,in Constanta lumea se da cu masinile.Aveti grija,daca maine e la fel,sa nu ramaneti prin nameti,si nu mai manati mai haihai,ci sa conduceti incet si sigur.Daca se materializeaza maine planurile mele,e posibil sa va vad fetele.Depinde de vreme.Hai sarbatori fericite,dragilor!
@SoNyKel:daca vin,vin cu puradeii sa-ti ureze de sarbatori,asa ca da pe la bancomat inainte!!!
alex cemi plac mie copii de 13ani care dau sfaturi... ca noi este chiori si nu stim ce e afara...
bbogdan vino tu cu puradei daca vor sa ramana socati pe viata vino sal vada pe moscraciun
Salutare domnu' bobo care este.
Adita tata,daca vrei sa afli ce arme secrete am eu in familie,adu-ma in stare sa-i asmut pe tine!Si daca tot a venit vorba de puradei,tre' sa va spun ca fata mea mi-a declarat foarte solemn ca eu sunt taticul ei preferat!!!
KeanuRev, Mishu_wrc , Tudor_Cj, dan_sparco, Ruud, Calin65 impreuna cu toata comunitatea LoganClub Cluj va Ureaza sarbatori fericite un calduros La Multi Ani
Iar ca urare.. tot ce va dorim sa va aduca anul nou si.. Mos Craciun care a trecut o caruta de bani si sanatate multa ! La multi Ani inca odata.
fata mea mi-a declarat foarte solemn ca eu sunt taticul ei preferat!!!
din cati ? )))
On: maine nu vin la intalnire... nu am itp-ul facut.. si e si zapada :P
.....phuai,pigoouule,te tai,te spintec,daca vii esti mort,daca nu vii te gasesc si-n gaura de sarpe,mi-ai distrus onoarea de familist,cine mi-o repereaza?(poate zice vreunul ca dom' Mitica!)
Evident ca nu stiu,si ce mai conteaza,am acte pe copii,sunt ai mei .Si fata mea e sensibila ca tati,e glumeata ca tati,si seamana cu tati.Care tati?Al ei...!
Sefu',gata,dupa ce dai ochii cu mine o sa alegem un alt organizator de intalniri!!!
keanu rev,multumim,asemenea si voua,un an nou minunat,fara crize ,cu plimbari multe,dese si placute!
Caciula am... burta este... hmm
Pigoole miscati fundu la intalnite, treci la inghetat.
Maine am de definitivat treaba cu cotiera... Se baga cineva?
Si am si o intrbare pentru voi: Care este locul cel mai racoros din masina sau macar locul care isi pastreaza temperatura constanta???
Numai de bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment