If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale.Grupul LoganClub Pitesti va ureaza sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. La Multi Ani!
Fie ca Noul An, ce bate la usi deja, sa va aduca multa sanatate, bucurii si impliniri. Sa va bucurati de ale voastre Loganuri, asa cum meritati. La multi ani.
Cand ultimele file cad , din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad , ca semne de urare , Cand toti ureaza celor dragi , cuvinte de implinire , urez si eu un cald - La multi ani - , cu multa fericire !
Bai copii,nu v-am mai citit de anul trecut!bravo Keanu,poet ,frumoasa urare!La multi ani!Sa curga benzina-n rezervoare,vinul spumege-n pocale,sa goniti fara radare si fara gabori in cale.Cam chinuite versurile mele,dar dupa sampanie merg si astea.Hai sa va vad miliardari,tovarasi !
LA MULTI ANI CONSTNATA.
Sper sa ne vedem anul asta la urmatoarele intalniri.
Revin in tara la sfarsiul lunii ianuarie si imi fac si eu prezenta.
Un an bun cu cat mai multe realizari.
La multi ani!multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor,si numai parte de fericire pe anul ce a venit si pe urmatori
eu sunt pregatit sa vin la intalnire in cazul in care se face maine
astept sa vedem de zice "Sefu" daca se face ceva
eu unu am inceput sa ma trezesc
din cauza unor probleme eu momentan renunt la organizarea intanlnirilor si prezenta la intalniri... asa ca Andy daca vrei te rog sa te ocupi tu de organizare...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment