If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare . Floryne sunt obisnuit cu busiturile astea . Prima data cand am fost la patinuar am intrat si cu capul in parapetii aia din lemn puii mei )). Super a fost, distractie...
Nu vine,isi spala masina!
Florin,si eu am stat si am analizat fata ta cu computatorul de la criminalistica si am o singura intrebare:n-ai fost 'mneatale pe la gardieni,acum 'fo 7-8 ani?Io creca da.Daca nu e asa ,inseamna ca memoria mea vizuala infailibila se inseala.Deci,daca e asa,duminica am fost amandoi la "Surprize!Surprize!"si ghici cine a fost Andreea Marin!
Bogdane, n-am fost frate la jandarmi, si tot ce tine de "army", a fost stagiul militar . Sorry, dar mai trebuie sa sapam pe tema asta,
Pufosule, la's tata , ca nu-i bai, o sa vi si tu cand poti, nu-i asa?
Deci... Duminica ne strangem tot asa la teatru ca sa nu ne molipsim de la BMW , ok? Oricum este mai liniste acolo. Iar cu suculetul om vedea noi pe unde.
corect 2-3ori pe an puteti sa-mi dati si mie concediu , nu?
Apropo inca astept pe PM numerele de mobil(daca aveti mai multe specificati la fiecare reteaua) si vreau si e-mailul adica nu id-ul de mess , adresa de e-mail. numerele si adresele de e-mail le voi folosi ptr a va comunica prins sms si e-mail detalii despre intalniri... prima incercare a fost miercuri la patinuar cand toti cei care mi-au dat numaru de mobil au primit un SMS
si nu SMS-ul nu l-am dat de pe forum l-am dat de pe mobilul personal...
Cine nu vrea sa fie stresat saptamanal 1-2ori prin sms de mine sa-mi zica ptr a-i sterge numarul din agenda... sper ca prin a va da sms-uri inainte de intalniri ne vom aduna mai multi chiar si cei uituci
Don Lae, bine ai venit pe forum. Te asteptam pe la intalniri, sa ne cunoastem mai bine,
@Sony - eu cand am primit mesajul mi-a scris ca este de pe forum loganclub si deaia te-am intrebat ce si cum? Oricum jos palaria de initiativa, sa ne mai scri, ok?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment