Ce sa inteleg ca no sa ne mai intelegem deloc pe la intalniri din cauza muzici?
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salut pigoo, mi-am calcat pe suflet si am rugat pe cineva sa-mi faca un cont.
Originally posted by FLORYN View PostCe sa inteleg ca no sa ne mai intelegem deloc pe la intalniri din cauza muzici?Last edited by SoNyKeL; 19 February 2009, 21:02. Reason: La cererea autorului : Sters numar de telefon
Comment
-
Daca vre-o daca v-ati gandit sa unim mai multe cluburi si forumuri din Constanta la o mare intalnire aici ar fi o sansa.
Duminica SEAT-isti si cei de la OPEL TIGRA, intalnim in Portul Tomis dupa ora 15.00. Daca nu ajungeti pe acolo venim noi la voi. ;)
Florin - 0723 276898LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)
Comment
-
apreciez initiativa dar nu cred ca vom fi bine primiti anu trecut cand sa facut la rex cu toate cluburile auto si cele de racing nu a iesit prea bine pe drum s-au pus frane fara rost s-a taita fata , la rex acolo cand isi dadeau seama ca suntem din logan club mutatu masinile... etc...
asa ca noi ramanem duminica la aqua... si cand zic noi zic logan club desi eu nu o sa fiu prezent
salutari delphinase , cum sunt delfinashele in malta????
sigpic
Comment
-
Eu nu sunt impotriva, asta mai ales daca implica sa fac cunostinta cu oameni noi. Ii salut si pe Delphinash, Kypry si Florin75David , poate vom avea ocazia sa ne cunoastem ok?
@All - ne vedem Duminica !, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Florine,duminica sunt invitat la masa la neamuri si se gateste bine acolo,asa ca sapam altadata!Tu stii ca eu,daca merg la serviciu,si ma intreaba cineva unde merg raspund"la sapa"si tu vrei sa sap si duminica?!
Kypry,bine ai venit printre noi!Desi Vulturu e departe de Tuzla,poate ne vom cunoaste!
Comment
Comment