If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asta mic si nou si-a gasit parola!!!E simpatic omu';era in torpedou,prietene?
Sefu',io imi iau medical,daca e vorba de f'o batalie ceva,dar te sustin dupa ce-i invingi!
O sa vin si eu duminica de la 15.00, dar asta doar pentru a lamuri anumite aspecte.
Deocamdata sunt in alte parti ale tarii, dar duminica dimineata ma pun la drum.
ce de activitate in ultimul timp........parteneriate,skimburi de experiente,noi prieteni.....de bine.......salut cu respect pe baieti veki(soni flo cicu...:P,bobo)...si pe cei noi(care sunt ceva in ultima vreme) si pe cei de la celelate cluburi care au avut bunavointa sa intre si pe logan.club...saptamana asta sunt de munca dar saptamana viitoare sper sa vin si eu ca am ceva absente dar munca imi ocupa foarte mult timp....cu stima si respect va salut....
Nea Bogdane , ala mic si nou este vechi de cand sa infiintat "clubul" asta in C-ta,
Ce rascoala vreti voi mah sa inabusiti? V-ati tacanit cu totii?
Uite ca se face si vremea frumoasa , hai sa fim cat mai multi, ok?
Maine la ora 15 sunt la Aqua, apoi raman si la Logan CLub. Diseara o sa ajung si eu la 20:30 cam asa pe la tabacariei sa vad despre ce este vorba....
Cine are sa imi aduca si mie un stiker cu www.loganclub.ro dala de luneta scris cu alb cu litere de mana? Va salut si ne vedem maine.....apropo de rascoala... sa nu uit sa imi i-au si eu o bata ceva ) iar pufy ... dupa ce il bagi in subwooferul lui pigo il aruncam in beci ) (fara aluzii) Hai numai bine ... vb maine!
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Florine,atunci ramane doar asta mic de care nu auzisem eu,si sper sa aibe suficient simt al umorului ca altfel singurul beneficiar al batelor,tortelor si armelor albe si de alte culori voi fi eu!!!
Sefu',voievod Pigoo vine in zbor pe matura ca are bidiviul sub perfuzii!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment