Eu o sa ajung mai devreme, de la ora 3 asta daca nu s-o ivi ceva in program. Sa auzim numai de bine
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Apropo duminica asta propun ca dupa suculet sa coboram pe plaja la modern cu masinile la o sedinta foto etc etc... ce ziceti cine se arata interesat...
o sa mergem la suc tot in zona pietii ovidiu pizzico sau desiderio(putin mai sus , cum urci pe mircea o cladire alba , pe drepata , la subsol)
daca suntem putini 6-7 merem la capucino...
oricum pe la sfarsitul saptamanii o sa va dau sms la toti , NU ma sunati , raspundeti daca vreti prin sms...
sigpic
Comment
-
Vin la intalnire si bineinteles ca si pe plaja ... deci pentru cei care vin pe plaja nu are rost sa isi spele masina.... ca eu am sters-o putin data trecuta si seara cand am ajuns era mai rau ca inainte....o spalati luni . Numai bine!Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Duminica sper sa imi permita timpul sa ajung...
90%v in dar nu vreau sa promit si apoi sa nu ajung. Oricum, daca vin tragem o pozareala.
Legat de masini de show, sunt... dar noi suntem un club pasnic, nu?
Cei din seat sunt bineveniti la o plimbarica pe plaja. Are cineva ceva impotriva?sigpic
Comment
-
Originally posted by bobo77 View Post... poate nu mergem la desiderio, e cel mai urit bar din cite cunosc...
daca taceai filosof ramaneai
bobo ca prieten al organizatorului , adica eu... te numesc responsabil de locatiile de suc...
asa ca zii unde merem???
sigpic
Comment
-
-
Salutare. Duminica daca e ger nu cred ca o s-o conving pe prietena mea sa iasa din casa dar sa vedem.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment