hellman e printe cei mai vechi si ema la fel eu am venit dupa ei... si tot nu sau invatat minte
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Posthellman e printe cei mai vechi si ema la fel eu am venit dupa ei... si tot nu sau invatat minte
Te rog frumos sa imi accepti scuzele si sa ma astepti maine cu ceva dulce :*1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
Salutare... tin sa va reamintesc sau sa va informez ca pe data de 15 martie 2009 va avea loc a 3-a intalnire regionala din moldova ce se va tine la iasi in fata palatului culturii incepand cu ora 11 ...pt mai multe detalii consultati pagina dedicata acestei intalniri http://www.loganclub.ro/forum/treia_...9-t7448p9.html va asteptam!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Salutare de la Logan Club Brasov.
Va rog sa intrati pe Intalniri nationale la threadele:
Calendar al intalnirilor logan club
Intalnirea logan club in zona de vest II la Felix 15,16,17 Mai
Intalnirea nationala nr.4 la Sibiu
Va rog sa postati pe threadurile respective daca doriti sa participati si de asemenea sa postati la threadul calendar intalniri o propunere cu calendar intalniri .
Va Multumesc,si astept sa ne vedem cati mai multi.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment