If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am spus ca am gratar si-l pun la dispozitia voastra indiferent daca vin sau nu Duminica. Deci..... ramane doar sa va hotarati, il vreti sau nu !
Iar cu prezenta mea Duminica .... este cam "ceata" , nu pot sa spun sigur Da sau NU. Eu sper sa fie DA.
eu duminica ajung sigur dar maine seara nu am nici o sansa sa ajung(e ziua lu nasu si....)
daca are bunavointa sa ma ajunte cineva si duminica ii dau bani
Maxima: 8°C
Minima: 1°C Sambata, 14 martie
Mai mult noros. Rece. detalii
Vant
22,8 km/h, bate dinspre NV
Umiditate:
69%
Indicele de confort termic:
5°C
Punctul de roua (dewpoint):
-0°C
Probabilitatea de precipitatii:
32%
Maxima: 3°C
Minima: 2°C Duminica, 15 martie
In cea mai mare parte noros. Ploaie usoara. Frig. Vant. detalii
Vant
28,8 km/h, bate dinspre NV
Umiditate:
79%
Indicele de confort termic:
-2°C
Punctul de roua (dewpoint):
-0°C
Probabilitatea de precipitatii:
39%
Last edited by SoNyKeL; 12 March 2009, 19:47.
Reason: Automerged Doublepost
Ma scuzati ca intervin dar am o mica problema cred ca alxex mia modificat semnatura si as vrea sa stiu de ce? si sa mi se explice cum de poate intra pe semnatura mea sa o schimbe?
astai lista pentru duminica...
andy nu vine ca are copilu bolnavior , gaby e de munca , delphinash e la nasii , cei 3 navadoreni(ptk,ema si loganu) nu vin ca au treaba , pigoo am inteles ca nu vine.
deci sa inteleg ca ma voi intalni eu cu beci si cu alex nuuu?
acum nu vreau sa acuz pe nimeni dar daca duminica aud vreun comentariu gen prea mult aia prea putin aia , asta va fi ultimu lucru pe carel organizez...
Last edited by SoNyKeL; 13 March 2009, 20:20.
Reason: Automerged Doublepost
Desi cu intarziere(acum am aflat),urez sefului de trib logahontas un calduros LA MULTI ANI!si imi aduc aminte (eu,nostalgicul)ca am avut o prietena care era nascuta pe 11 martie,dar era mai frumoasa decat sefu'!Schiuzmi de Off-topic!
La multi ani pufosule !!!!!!!! Sa ma ierti ca a fost cu intarziere . Sa auzim numai de bine si sa aveti grija de voi. Duminica asta nu pot ajunge probabil voi ajunge saptamana viitoare :*
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment