If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da intradevar frumos....
sa vina caldura aia ca merem la vedereata cum a zis si Florin sa jucam un fotbal
portari....cine se oofera
Eu unul l-as pune pe pufosu .
Bine mah nea Supercare , tu crezi ca stau eu cu gratarul in masina pana luna viitoare ? Hai sa repetam distractia saptamana viitoare , si o sa o tot repetam pana devine rutina. Aaaa ce ziceti? Poate vom fi mai multi !
@JmEk - nene nici nu sti ce ai pierdut !
super intalnirea numai pot ma doare burta la cat am bagat in mine dupa asa o masa numai mananc 1 saptamana ) asteptam pozele sony schimbane din loganist in bucatari )
Eu unul l-as pune pe pufosu .
Bine mah nea Supercare , tu crezi ca stau eu cu gratarul in masina pana luna viitoare ? Hai sa repetam distractia saptamana viitoare , si o sa o tot repetam pana devine rutina. Aaaa ce ziceti? Poate vom fi mai multi !
@JmEk - nene nici nu sti ce ai pierdut !
E cam frig,de asta am zis in aprilie ca atunci va fi mai cald.
Am pus si eu niste poze da sa nu va suparati pe mine ca sunt asa mici,e din cauza camerei care nu are decat un singur CCD,nu am avut banii de mai multi
Bai daca zice si nemultumitu' ca a fost ok... (glumesc Cosmine).
Pufosu' ordinea multumirilor e cam asa:
1. porcu' de s-a sacrificat
2. Florin ca a adus grataru' ca altfel mancam "curu' lu' maimutza"
3. mancaciosilor:P
Ha, ha , uitati-va printre primele poze de la Andi, sa vedeti cum stam cu totii zgribuliti,
Multumim domnilor pt. poze +film , sunt chiar mistoace . Hai Ema si tu cu pozele tale , fitear aparatul de ras sa-ti fie !!
@All - o saptama buna domnilor.
Foarte interesant locul ales pentru gratarel (pe patul de scoici). Imi place mult poza cu scaunul de regizor cocotzat pe maldarul de scoici cu marea in fundal(DSC3918). Fara suparare Andy, era sa rupi bietul scaun!
P.S. Am o mare nedumerire. De ce ati sacrificat porcul, daca tot aveti atatea scoici pe acolo?!
L.E. Banuiesc ca peturile, hartiile, carbunii, matzele, si alte resturi le-ati adunat de la malul marii!
Cu scuzele de rigoare, postez si eu pozele facute ieri la gratar. Si poate cand se face mai cald afara ne organizam si noi si mergem un weekend cu cortul...stiu eu o zona pe malul Dunarii langa Topalu...super. Se poate pescuii vana si lenevii la soare dupa pofta inimii.
costa zici bine da pescuit,vanat....nu prea da de lenevit mmmm aia da si cine nu e de acord cu mine sa lenevesti cu berea in mana .....da cine mai face mititei???
ANDY si cine se mai ofera
foarte frumoasa intalnirea de ieri .... propun in loc sa ne ducem la pizzico sau cine stie unde la suc...mai bine mai scoatem inca 10 lei din buzunar si facem un gratarel...unde e mai frumos si stam si mai mult timp impreuna si DISTRACTIEE LA MAXIMM ( parerea mea )
Sa traiasca bucatarii !!
Hop si eu cu pozele de la Ema ( le-am facut in format zip pentru ca depaseau dimensiunea maxima la gestiunea atasamentelor )
care inca zece lei ma copii... ca aici am dat 15lei am baut si am mancat de am crapat... si la pizzico e 6lei doar sucu ) deci daca papai putin cu 30 de lei tot nu scapi si doar asa la o masea...
deci sa mai facem si saptamana asta???
costa zici bine da pescuit,vanat....nu prea da de lenevit mmmm aia da si cine nu e de acord cu mine sa lenevesti cu berea in mana .....da cine mai face mititei???
ANDY si cine se mai ofera
Mai stiu eu pe unu, delphinas ii zice si cu putin noroc il cooptam si pe FLO;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment