If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aduc eu sunca de ardeal si sa nu uit de niste castroane mari
.-Floryn + Alex desigur.
2.-Loganu'
3.-Ptk ( probabil )
4. Ema
5.SoNyKeL
6. Gaby-laz ( doar ce am vorbit cu el si vine )
Ok, vad ca ne inscriem pe lista, si este bine, dar nimeni nu-si da cu parerea de locatia propusa. Va convine? Eu sincer nu stiu exact pe unde vom merge , dar pe undeva prin zona aia . Trebuie sa fie un cotlon acolo si pt. noi .
Va rog sa intrati pe sectiune de intalniri nationale si sa cititi calendarul facut ptr. anul 2010 unde se va tine intalnirile.
Ptr. anul acesta va rog sa scrieti daca doriti si puteti sa organizati regionala de la voi in luna august in perioada 15-18 august si daca da sa reveniti cu detalii ce si cum faceti.
Va Multumesc.
Salutari de la Logan Club Brasov .
Va rog sa intrati pe sectiune de intalniri nationale si sa cititi calendarul facut ptr. anul 2010 unde se va tine intalnirile.
Ptr. anul acesta va rog sa scrieti daca doriti si puteti sa organizati regionala de la voi in luna august in perioada 15-18 august si daca da sa reveniti cu detalii ce si cum faceti.
Va Multumesc.
Rog in special pe organizatorul de la voi ( sonykel ) sa citasca acest post si sa tina cont de el.
Last edited by sebi8ta; 18 March 2009, 00:36.
Reason: Automerged Doublepost
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
mda......si eu sunt neglijat vad
urcama si pe mine pe lista
locatie tot pe malul marii cobaram pe langa Spiru si gasim adapost sigur
Floyne de acord cu tine da sa gasim loc!!!
sa aducem si scaune ca ma cam doare spatele....
1-Floryn + Alex desigur.
2.-Loganu'
3.-Ptk ( probabil )
4. Ema
5.SoNyKeL
6. Gaby-laz ( doar ce am vorbit cu el si vine )
7. BeciAcustic
8.Pigoo
9 andi
Bah, pe malul lacului nu e ok. "100 de lei/zi taxa de pescuit (2 lansete) sau de gratar" sunt bannere in Mamaia, si nu, nu e amenda... asta pentru cei dintre noi care nu stiu sa citeasca (sa vedem cine sare, ca eu nu am dat nume). Daca vreti sa dam banii astea sa stam pe malul balti... Eu raman la a mea, intre Mamaia si Navodari. Daca nu pe la Valu' cica ar mai fi ceva frumos, dar eu nu am fost niciodata pe acolo.
Bah, pe malul lacului nu e ok. "100 de lei/zi taxa de pescuit (2 lansete) sau de gratar"
habar n-aveam ca este cu taxa pe acolo. Eu am tot vazut persoane care faceau gratarel prin zona aia ,si nu credeam ca este cu taxare .
Ok, atunci cine vine cu mine maine sa cautam un loc bun ? Sau chiar azi , dar pana in ora 14.30 .
Astept un tel. de la cei interesati.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment