eu nu stiu ce sa zic ....... am zis ca ajung dar sa vad cat de mult stau la petrecere maine. si dace e pe la 18 poate semnez si eu condica. ca dupa aia o luna
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
putini azi...da multi au avut o scuza :P multi sarbatoriti ...deci azi sunteti scutiti si nu sau pus absente
Deci azi au fost prezenti :
1. Deluxe
2.PIgoo
3.Supercar
4.Andy
5. Baietii de la Dacia Club
6.Sony- data viitoare sa iei inghetata si pentru mine..ca deja am pofte.
7.Ema
8. Kelu'
9. Eu
10. Gabi cu prietena
Daca am omis pe cineva trageti-ma de urechi
Inca o data la multi ani florin...te astept cu o beruca aa si pentru florian-ema sa traiti 1000 de ani
Comment
-
se pare ca azi am laut absenta .... nu am reusit sa mai ajung asa cum mi-am propus din motive intemeiate... sper ca sony sa motiveze absenta ;)) Sper ca v-ati distrat bine
P.S. Bineinteles La Multi Ani lui Florin si aici pe forumIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Banui ca duminica nu va mai fi intalnire. Peste 2 duminici, pe 26 aprilie vreau sa ne vedem putin mai devreme sa incercam sa facem ceva pentru filmul de prezentare a LC Constanta. Veniti cu masini spalate si cu benzina de plimbarisigpic
Comment
-
Originally posted by andy_x3m View PostBanui ca duminica nu va mai fi intalnire. Peste 2 duminici, pe 26 aprilie vreau sa ne vedem putin mai devreme sa incercam sa facem ceva pentru filmul de prezentare a LC Constanta. Veniti cu masini spalate si cu benzina de plimbari
misto prezentareasigpic
Comment
Comment