pufy e gelos pufy e gelos )
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Loganule, te iau cu mine dar filmezi din portbagaj. Daca esti cuminte il si deschid. Man, glumesc evident. Daca nu deschideam portbagajul nu vedeai sa filmezisigpic
Comment
-
hai ma andy ca stiu de gluma ce dracu )...poate eu nu imi permit glume cu voi ca na..sunt junioru'.....da oricum daca ne intelegem bine e ok...si ne cunoastem si mai bine
Sony : lasal naibi de off-topic...tie frica ca pierzi locu' ?. .. las' ca ma fac eu mare si apropo chiar o sa am si mcv peste cateva luni ...asa ca sa mori de ciudaLast edited by Loganu; 15 April 2009, 14:40.
Comment
-
-
Lumina sfanta sa va calauzeasca drumul in viata ! Multa pace si iubire in suflet. HRISTOS A INVIAT ! Va urez un PASTE FERICIT
Alex buna ideea sa ne intalnim sa ne ciocnim ouale . Da cine se imbraca in IEPURAS ? sa ne aduca cadouri .. eu il propun pe PUFI ca e pufos ca iepurasu'
Comment
-
Multumim domnilor pentru urari !
Auzi tu , pufi iepuras ..... ca e pufos si matasos . Nu stiu cati dintre noi este dispus zilele astea ca sa vina la intalnire . Fiecare suntem ocupati cu vizite pe la nasi /fini/ rude apropiate/ s.a.m.d. Lasa ca ne vedem Duminica viitoare , si facem atunci ciocaboca., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Comment