tot aqua tot 18
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by BeciAcustic View PostEram si eu cu Andy .... asa mult dureaza? cum ai patit-o?
Avetzi grija de voi !!My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...
Comment
-
Bah, e a şaptea oara cand zic. FILMULETUL nu il facem intr-o intalnire. Vom lucra la el, aia da. Vom trage cadre, unghiuri etc. Pe pufi il rog sa vina cu aparatul lui ala mic si cu un card de dimensiuni generoase, aveai tu unu de 4 gb.
Mercisigpic
Comment
-
cardu de 4g e ala care era in plicu alb care l-am purtat dupa noi prin tot bucurestiu... deci e in service
@ema tipic tie ai scris de parca aveai limita la caractere... si la final trebuia sa apara cineva sa-i dea un pumn la mos...
sa vezi ce ma rad cand tu incepator care inca esti , si racer cum pari , atingi pe unu si-ti umfla ala mufarina... sa vezi ca nu o sa-ti placa...
la tulcea puteai so duci pe 4... daca se apuca pe 5 ce fac cu ea de azi? whatever
a gresi e omeneste... a da eu fac cele mai tampite greseli asta nu zic nu. dar cum ar fi daca fiecare care ne taie fata sa le dam un pumn... o sa fim toti cu ochiu vanat inclusiv tu si eu... ca si tu ai jenat pe atatia in trafic dar au reusit sa te evite... si ce mas rade sa apara acel ``mos infect`` pe forum ... nu e frumos sa vb asaLast edited by SoNyKeL; 22 April 2009, 11:20.
sigpic
Comment
-
Apropos de greseli, stiu eu pe unu care a nimerit pe contrasens la tramvai.
Ia vedeti cum faceti si produceti un SD de 2-4 GB imprumut pentru 3 4 zile.
Loganule, glumeam tata si nu m-am enervat/suparat.sigpic
Comment
Comment