nu stiu.. ne vedem la aqua , preferabil cu masinile curate...
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 78 PSU View Postsalve!
am loc de adunare: plecare din portul tonis pe platforma si filmare prin portul tomis si faleza!!!
ce spune-ti? mai ales sonik???
Numai de bine!sigpic
Comment
-
Poi facem si noi treaba asta pe 10 15 intalniri, nu de alta dar asa vine lumeasigpic
Comment
-
si EXD are masina busita?? ... cand , cum ?? ... si ba hahalelelor sa ma bagati si pe mine in filmulet sa nu uitati ;)
aa.. uitasem... pe ``mosu `` mi-am luat foc pe el cand am vazut ca nu mai mergea xenonu si tot el era cu gura mare... si.. l-am facut sa tacaMy car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...
Comment
-
Salut baieti. Duminica acum nu pot veni, sunt ai mei plecati la tara si se intorc de abia luni . Sper sa ajung Duminica viitoare. Numai bine tuturorFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
am revenit si cu 2 poze... .... acum sper ca intelegi pufy dece m`am luat de mos mai tare ... ....
of of of of of ofLast edited by SoNyKeL; 26 April 2009, 09:40.My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...
Comment
-
ceva de genul s-a mai discutat acum cateva pagini ...
sigpic
Comment
-
Am si eu o problema cu masina . cand dau sa plec de pe loc imi tremura urat de tot dar dupa nu mai tremura . are cineva idee ce poate fi ? ca in doua ora am auzit o gramada de ideii, poate e pe aici cineva care ma poate ajuta1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
hellman ambreiaju sau placa de presiunea...
pigoo esti total pe dinafara ala alin dragan facea spam...
andreea sami dea pm organizatoru vostru sau tu si o sa va dau si eu numaru meu... deci veniti exact vineri pe1???
sigpic
Comment
-
Originally posted by andreea13 View PostO gasca din LC Bucuresti se va deplasa la mare de 1 mai.
ce ziceti , origanizam un fulger la voi ?
cum ar fi mai bine..sa lasa`m numere de tel..sau sa ne dati numerele de tel sa va sunam cand ajungem acolo ?
bafta
L.E. - evident ca ne vedem. Unde hibernati?
Hellman, miroase a placa de presiune decalibrata si disc de ambreaij f"#@t. Nu de alta, dar si la mine e cam la fel.sigpic
Comment
Comment