If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da o sa vb azi la intalnire mai multe.
sa vedem dar presimt ca de 1mai ploua , asa am citit in urina azi dimineata
multi o sa fie la gratar ca de asa e romanu pe 1mai toti la gratare
ca pe 2-3 nu se poate...
in fine... vedem cine e disponibil vineri ptr o mini intalnire si tinem legatura...
am facut deja schimb de nr de tel pe pm.
dar ma intimidez cand vine vorba de a colabora cu o loganista
sa nu postati impresii , poze , povestiri de azi... timizilor
nici eu nu zic nimic tac malc...
ba faceti lista cu prezenta de azi doar cei ce ati participat in film :d daca nu ati fost filmat nu va puneti
va scrieti fiecare pe lista si dati mai departe
1.Sonykel
2.Pigoo
3.Andy
4.BeciAcustic
5.Chelu
6.Leo
7.Floryn
8.Sesayd
9.Supercar
10.Alex GNT
11.Zgribulici
12.
puneti si numar de inmatriculare eventual si culoare sa va identifice ``shpilberg`` in filme
Last edited by SoNyKeL; 26 April 2009, 21:23.
Reason: Automerged Doublepost
chiar te rog
oricum azi ai fost cam ``obraz gros`` tocmai tu care esti membru ``fidel``
sa stii si eu ca aveam atatea de ``surubarit`` la masina andy stie ca vb pe drum dar mam abtinut... tu tot timpu in portbagaj reglai sifonieru si o gloata dupa tine
da o sa vb azi la intalnire mai multe.
sa vedem dar presimt ca de 1mai ploua , asa am citit in urina azi dimineata
multi o sa fie la gratar ca de asa e romanu pe 1mai toti la gratare
ca pe 2-3 nu se poate...
in fine... vedem cine e disponibil vineri ptr o mini intalnire si tinem legatura...
am facut deja schimb de nr de tel pe pm.
dar ma intimidez cand vine vorba de a colabora cu o loganista
ceau avut parintii cu tine de tiau zis andreea???
dami add pe adi_sonyk sa vb mai multe
Nu stiu daca azi a-ti fost pe faza , de fapt nici nu prea l-am lasat eu pe flo sa zica multe...
Dar ideea e geniala , flo are un prieten cu un bar , in ciresica... omu vrea sa devina baru ``nostru`` adica sa mergem doar acolo si sa ne simtim ca acasa. sa nu stam cu griji bai da unde mergem vom avea loc , or avea suc rece o fi agloomerat , sor asculta manele? sau tot felu de chestii dastea.
omu are o oferta pe care o atasez , acesta este meniu special ptr un club de motociclisti...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment