Am vazut si eu filmuletu... M-ati convins sa vin si io ;).... Daca nu plec la vre-un 1 mai muncitoresc, apar...
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by darksid3 View PostAia e problema..ca nush. Daca e dupa mine m-as muta acolo ))sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postcat imi dai ca sa te suport??? eforie sud iti place ? sau vrei doar in mamaia sa fi aproape de bamboo?
@andy : Da merci mult, esti de o bunatate interioara si gingasie rar intalnitaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Oare cine o fi, oare de unde este???...). LOL sunt un paparazzi joke. Ala verede cu okelari care respira el mai greu asa si cu CT && UDR eu sunt adik Marius.
Am inceput bine , sper sa o tinem tot asa iar peste vreo 8 luni sa scoatem si un film "Logan Furious".. cine stie..zic si eu ). Eu o sa descarc filmul din camera si o sa il trimit in format .avi. Sper ca v-am elucidat misterele si ti-am readus pofta la mancare (Sonik).sigpic
Comment
-
[QUOTE=darksid3;313974]Prefer zona de Nord nu pentru cluburi pt. ca nu suport ideea de club, ci pentru atmosfera si litoral.
Atunci poate ne vedem cu toti pe la Vadu pe plaja la un gratarel ceva .
Eu am crezut ca Lepi_liv este tipul cu Loganul verde (UMY) si deaia l-am intrebat intr-un PM cine este . Oricum bine ati venit domnilor pe forum.
Deja mi se pare interesanta propunerea lui Andi pentru intalniri , dar asta cu iesitul "afara" se face organizat , cu gratar inclus obligatoriu in meniu , nu-i asa ? Si sunt de acord pentru parcarea de la campus , m-am interesat si cica nu se leaga nimeni de tine ca parchezi pe acolo . Acum , na , un minus este ca nu-i umbra pentru pufosu. Dar vi si tu nene cu o umbrela , ca tot ai loc destul in masina., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment