Si eu stiu de ce ... oftica-te )
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Sonykel o sa-mi pun in fata loganului un bull-bar dintr-ala sanatos de camion sa vedem daca o sa mai ai tupeul sa fi cap de coloanaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Pana la urma ce si cum facem maine seara? La ce ora si unde ne vedem? Sa zicem in parcarea de langa Real 1, fata in fata cu vaporul, aproape de intersectia spre Cumpana? Si ca ora... in jur de 20.30 - 21.00? Mai tarziu?sigpic
Comment
-
Pai hai sa ma lamuresc si eu , mergem in statiuni doar asa ca sa ardem gazul, sau obiectivul este sa ne intalnim cu Bucuresti Club ? Daca este vorba de intalnire , ma bag si eu iar ora 20,30 cred ca este tocmai buna sa ne strangem. Oricum pana plecam , va mai dura , sunt sigur ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Poi legat de intalnirea cu LC Bucuresti asteptam un raspuns de la Sony, doar el a vb cu ei. Mai mult nu stiu sa va zic.sigpic
Comment
-
de salutat ideea voastra de a va plimba prin statiuni pentru a ne intalnii !!!
noi o sa ajungem vineri pe la pranz , o sa ne cazam in Neptun la Hotelul Romanta.
ramane sa stabilesc la telefon cu sonykel unde exact o sa ne vedem.din pacate nu o sa fim prea multi din Logan Club Bucuresti.
1.skandal
2.canto
3.bobbyred
4.gmv97
si cativa prieteni.
Comment
-
Eu nu stau,
BAH, ne intalnim diseara la 20.30 in parcarea de langa REAL 1? De 2 zile intreb si nu zice unu nimic. Daca NU, nu e bai dar sa nu trec pe langa si sa nu ne intalnim ca e pacat.
PAsigpic
Comment
Comment