Pufosule vreau 2 bucati, sa mai zici tu ca sunt baiat rau . Numai bine la toata lumea
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
duminica la 18 la campus si dupaia la suculet la captain cook. posibil la intalnirea asta de duminica sa avem si invitat special.
Vine Chuck Norris , s-a autoinvitat.
1. deluxe 1buc
2. alexneagu 1buc
3. loganu 2buc
4. adytza 2buc
5. belea 1buc
6. cristi FTH 2buc
7. se-sayd 1buc
8. 78PSU 2buc
9. lexdeejay 1buc
10. mihaitza 1buc
12. Christinacht 2buc
AMR 6 buc...
sigpic
Comment
-
Si asa facura 300 de pagini de aberatii in mai putin de 2 ani! La mai mare sau la un moderator mai radical.
Duminica nu cred ca vin sau nu stiu inca daca o sa am cum.
Numai de bine!sigpic
Comment
-
salut logan people...
sony,andy sunteti precum soarecele si pisica,care mai de care sa tachineze pe celalalt...
la faza cu sticarele...rezerv si eu un set,desi eu pe masina am pus un rand cu scrisu de mana acum cateva luni parca....dar daca tot ai zis de mine ca ar "trebui" sa iau,iau ce mama masii...glumeam...vad ca acum ne intalnim prin campus..."ce ma, nu ne mai ajunge aqua????" asadar...sper sa ne revedem duminica,sanatosi,nu ca cea care a trecut,o zi intreaga de duminica in pat,dureri cumplite de cap,mahmureala pana a doua zi la munca etc etc...
p.s. - nu mai fumati,mersul pe jos poate ucide....love it,hate it,kiss it....just smoke it!
Comment
-
1. deluxe 1buc
2. alexneagu 1buc
3. loganu 2buc
4. adytza 2buc
5. belea 1buc
6. cristi FTH 2buc
7. se-sayd 1buc
8. 78PSU 2buc
9. lexdeejay 1buc
10. mihaitza 1buc
12. Christinacht 2buc
13. chelu 1buc
14. Umy 1buc
15. Zgribulici 1buc
nu uitati sa veniti duminica la campus si sa veniti cu banii , puteti sa veniti doar sa va punem stickeru nu trebuie sa si stati...
AMR3buc
sigpic
Comment
Comment