Pe 24 sunt liber, deci... venim. Vin cu pitic si nevasta din dotare
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
imi pare rau pt duminica asta,cu gratarelu la navodari...poate gratarelu ramane pt alta data...
acum...ce se intampla la aceasta prea des mentionata cherhana...ce e acolo,se da semintze,se impart bagaboante,ce facem?
daca e sa fie vre-un restaurant ceva,eu zis sa facem si o chestie ce nu prea am vazut-o eu pe la noi...hai sa venim cu jumatatile,sau pe intelesu tuturor prietene/sotie/gagica/logodnica/pitipoanca/vagaboanta/femeie sau ce-o mai scoate limba romana sinomin pt femeie...e rost de plimbare,nu de stat prin nu stiu ce parcare,deci s-ar merita sa ne cunostem si "imblanzitoarele" .
partea asta ar trebui vb si cu cei de la cluburile de care s-a mentionat mai sus...love it,hate it,kiss it....just smoke it!
Comment
-
-
nygres ne pare rau dar nu facem favoritisme. asta e programu , eu unu imi planific treburile dupa intalnire ca asa ca nu pot sa mut intalnirea asa simplu.
intalnirea va avea loc la alta ora doar cand vom pleca la cherhana , sau vom face gratare sau alte deplasari.
loganule , te luam ma si pe tine la cherhana , stai calm.
1.sonykel
2.bobo
3.zbf (dacia club)
4.iulikk (+ pretena) (dacia club)
5.nec (dacia club)
6.Ingerasul99 a.k.a Sergiu (dacia club)
7.bolidu +alina (dacia club)
8.steel tormetor(dacia club)
9.andy cu o alta alina si un alex
10.loganu
11.chelu+prietena
12.babanu(reno club)
sa va fie rusine , uitati ce putini suntem
sigpic
Comment
-
despre mersul la cherhana pe 24 este tarziu daca mai vorbim sa vedem ce si cum duminica asta la intalnire?...cat priveste mersul cu sotie, prietena s.a.m.d este destul de interesant, merita plimbate, mai ales daca ziceti ca-i ceva destul de interesant...nu cunosc, nu am fost niciodata...
Comment
-
despre cherhana da vom vorbi duminica asta , revin cu cateva poze de data trecuta... daca le mai gasesc
Penultima iesire la cherhana si cea mai mare Aici poze de la bobo , Aici poze de la andy , mai multe pareri , poze impresii de la prima iesire la cherhana
asta se intampla in iuni 2008:
4lei-doza de suc
5lei-ice tea
5lei-nectar prigat
7-8lei desert(clatite placinte)
6lei-berea
0lei-palinca e din partea casei
La macare(paine , mujdei , mamliga , ciusca , cartofi natur sunt incluse in pretul meniului deci sunt la discretie)
bors de peste-9lei
15-18lei peste pane , la gratar , ceafa de porc , cotlet de porc , snitel de pui etc
20-25-26 de lei delicatese(midii , rapane , caractita , muslitos )
2lei un rac
rata pe varza - 38de lei
gasca 40 de lei
sigpic
Comment
-
voi incerca sa fac o plimabre cat mai organizata , am 4statii PMR , flo daca vrea are 2 si andy tot2 poate mai au si baietii de pe dacia... tinem coloana frumos. avem detector de radar si statie cb si tinem o coloana cu o viteza constanta si moderata. ptr ca noi de obicei ne rataceam cand in localitate toti mergeau cu 45 si altii cu 60-70(inclusiv eu)
cateva poze ``artistice`` de acolo ca sa va agit si mai tare...
Last edited by SoNyKeL; 14 May 2009, 21:46.
sigpic
Comment
-
Faine poze. Imi aduc aminte ca am avut la dispozitie Dacia Sandero cu 1 zi inaintea lansarii pe piata (multumiri celor care s-au ocupat, se stie!!!). Poate mai avem surprize de astea!
Plimbarea... e faina, sau ma rog e un drum de 60 de km (dus-intors) iar pe drum promit sa filmez (mini-me a.k.a. Loganu' esti arvunit, vii cu mine in masina). Haleala... iar e ok, dar nu merem acolo sa ne indopam, IN SCHIMB atmosfera e super.
Merci!
Numai de binesigpic
Comment
Comment