Salutare la toata lumea. Nu am ajuns duminica, si nici n-o sa mai ajung vre-o 4 luni. Bafta, sanatate, si kilometri multi fara evenimente! Salutare inca o data!
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sa notati si pentru mine regulamentul de ordine interioara, pentru ca o sa lipsesc 2 saptamani(pufosul stieeeeeeee!!!!) numa bine si salutari la toata lumea.
P.S Florine salutari si sa ne aduci ceva bun de pe unde esti tu acum si un deflector de vant(prietenii stiu de ce!!)
Comment
-
Ne vedem duminica la ora 18.00 in parcarea de la Campus. Dupa poate merem sa indopam ceva la carciuma noastra.sigpic
Comment
-
sambata seara iar ajung in CTA
deci daca e sa stau pana luni...cum este preconizat la 18:00 imi anunt prezenta !! oricum am net in navodari unde voi ajunge...deci ramane sa postez daca vin si eu sau nu.
data trecuta nu am putut acum sper sa potNobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
baieti eu maine de dimineata plec ...va urez o vara placuta si sa ne vedem sanatosi la toamna....pufule nu scapi tu asa usor de mine....restu mai vorbim pe net...
Adytzaa ziceai sa ma interesez de oferte...cam pe marti ajung in zona aia..si o sa bag id-ul tau sa vorbim
Comment
-
prezent si eu duminica
sunt doritori pentru luni la peste?
intru in concediu si plec sa stau pana joi in balta la cotul baciului la harsova.
amanunte duminica , daca vrea sa vina cineva
ps: chiar vreau sa ma intalnesc cu iasi-ul, ajung cam de 3-4 ori pe an acolo
care dintre voi merge maine dimineata la plaje?
pe modern, in primul golf, mai aproape de digul dinspre portul tomis?
cu prietene, sotii, copii, catei si ce mai aveti...
poate un fotbal sa ne rupem picioarele
organizatorii ce spun?
Comment
-
poze cu intalnirea de azi...Attached Files- P2281044.JPG (2.44 MB, 171 views)
- P2281045.JPG (2.44 MB, 144 views)
- P2281046.JPG (1.78 MB, 135 views)
- P2281047.JPG (2.22 MB, 113 views)
- P2281048.JPG (2.41 MB, 102 views)
- P2281054.JPG (2.37 MB, 18 views)
- P2281055.JPG (2.49 MB, 14 views)
- P2281056.JPG (2.34 MB, 28 views)
- P2281058.JPG (2.11 MB, 27 views)
- P3011068.JPG (1.89 MB, 32 views)
sigpic
Comment
-
imi cer inca o data scuze ca nu am putut sa ajung nici saptamana asta la intalnire, dar promit solemn ca de saptamana viitoare sa fac tot posibilul sa nu mai lipsesc. Asta o spun in ideea in care cu Andrei am vorbit ceva vineri si i-am spus ca incerc sa ajung, dar din pacate nu am reusit.DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY.
Comment
Comment