Originally posted by Christnacht
View Post
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
-
Vroiam stickerul asta cu rosu si alb dar nu-i o problema, astept pana o sa se faca o comanda.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
eu ce sa-ti fac ma cristinacht...
1.de ce nu l-ai lipit la timp...
2.trebuia sa vi cu el la intalnire sa ti-l punem noi... Poate iti gasim si tie ca sunt uni care au mai multe seturi poate iti imprumuta...
Bai cand vine beci va ascundeti
sigpic
Comment
-
Multumesc PSU. Si tu pufosule ce gogosi vrei ? lui psu trebuie sa-i dau gogosi, tu sa ne aduci inghetata care ne-ai promis-o la toti !!!!!! Hahahaha te-am bagat in gura lupului )
P.S. Penalizare. Christnacht nu Christinacht .... 2 inghetate la baiatu ca sa te iert )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Saluti, back de la mare stikareala
va rog sa imi spuneti cum rezista in timp stikerele (update zilnic da?).sigpic
Comment
-
Draguta intalnirea Nu ma asteptam sa fie si bobo pe la intalnire dar mi-a facut placere ca ne-am mai intalnit. Ne facem si legitimatii.... hai ca e bine . Ne vedem peste 2 saptamani.
P.S. mama ei de maseaIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Constructiva intalnirea de ieri, asta in ideea in care ne-a luat pufosu' banii si mi-am stickerit si eu masina.
Am sa pun niste poze pe care le-am facut ieri la intalnire cu mentiunea ca dupa ce i-am dat aparatul foto lu' "ala mare de respira greu" sa-si faca poze la masina am ramas fara baterii.
Va urez tuturor o saptamana usoara.DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY.
Comment
-
salutari de la alba
baieti betzi si voi mai multe beri in cinstea mea ...doar odata face mini-me 17 ani
Asa ..scriu aici chiar daca ma trage pufosu de urechi...banii care ii vom aduna lunar ...in astea 3 luni cat sunt plecat ii voi da toti odata in septembrie ca sa nu fie discuti
Comment
Comment