E de belea dsign asta....ba il vezi la fulger pe Kiseleff...ba la mare, ba la intalnirile din C-ta
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fain azi. Lume multa, lume veche si mai ales lume buna! Ne-a onorat cu prezenta si domnul D-sign, pe care il injur public pe aceasta cale, nu de alta da' m-a pus pe facut investitii
La carciuma a fost o incurcatura, dar... dupa cum zicea pufosul, se va rezolva!sigpic
Comment
-
muahahahahahahaaaaa.... M-am simtit super cu baietii din C-ta, intilnirile lor sunt putin diferite de ale noastre. Noi stam foarte mult printre masini, discutam, mesterim, surubarim, de obicei nu prea mergem la terasa/bar.
Oricum, Constanta mi-a placut dintotdeauna, in afara de gropi si de ghertoii care o invadeaza vara... Asa ca ne mai vedem
@Loganule, par asa fioros?!? Cum te asteptai sa fiu ?
Comment
-
Originally posted by dsign View Postmuahahahahahahaaaaa.... M-am simtit super cu baietii din C-ta, intilnirile lor sunt putin diferite de ale noastre. Noi stam foarte mult printre masini, discutam, mesterim, surubarim, de obicei nu prea mergem la terasa/bar.
Oricum, Constanta mi-a placut dintotdeauna, in afara de gropi si de ghertoii care o invadeaza vara... Asa ca ne mai vedem
@Loganule, par asa fioros?!? Cum te asteptai sa fiu ?sigpic
Comment
-
hai gata cu `` vrajeala ``
lista pe duminica asta 12.07.2009
1.78PSU(membru)
2.SoNyKeL(membru)
3.GxG
4.gaby(membru)
5.Dsign
6.Laur(are id pe forum???)
7.CostasEXD(membru)
8.Beci(membru)
9.Bobo(membru)
10.Andy(membru)
11.Zbf_mmt
12.GSB
13.VMG
14.Sesayd(membru)
15.Supercar
16.Pigoo
17.AlexNeagu(membru)
18.irman
19.cheloo(membru)
20.loganu(membru)
duminica asta cine vine???
incepem lista...
1.SoNyKeL
2.
sigpic
Comment
-
12.GSB - prietenul/amicul tau/meu de la domo...
13.VMG - Cine sunteti? Scuze, dar nu imi dau seama.(loganul acela visiniu(su sticker dimsport si loganclub) , cu prietena lui blonda cu supernova albastra stickerita logan club,ultimu rand de poze , prima poza)
1.SoNyKeL
2. Andy
3.Last edited by SoNyKeL; 14 July 2009, 08:02.sigpic
Comment
-
Comment
Comment