If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deci ca sa fie o adunare si mai mare intru si eu in turma
1- Sonykel
2- Andy+alina
3- Oxxocb
4- Floryn
5- SE-SAYD
6- Andrushk
7- Adyttza+moni
8- 78 psu: 2 persoane
9- CT 88 VMG
10- gaby_laz
11- BeciAcustic
12- deluxe
13-costas
14 - Christnacht
Salut, sunt groaznic de nou pe forum. As veni si eu cu Loganul la intalnire, si mai mult ca sigur o sa vin. Nu stiu cum se procedeaza la inscrierea in lista de mai sus. Va multumesc.
dai cu copy paste si iti scri numele.. oricum noi te asteptam cu bratele deschise chiar daca nu esti pe lista...
1- Sonykel
2- Andy+alina
3- Oxxocb
4- Floryn
5- SE-SAYD
6- Andrushk
7- Adyttza+moni
9- CT 88 VMG
10- gaby_laz
11- BeciAcustic
12- deluxe
13-costas
14 - Christnacht
15-atenza
dai cu copy paste si iti scri numele.. oricum noi te asteptam cu bratele deschise chiar daca nu esti pe lista...
1- Sonykel
2- Andy+alina
3- Oxxocb
4- Floryn
5- SE-SAYD
6- Andrushk
7- Adyttza+moni
9- CT 88 VMG
10- gaby_laz
11- BeciAcustic
12- deluxe
13-costas
14 - Christnacht
15- Atenza
Gata, am prins ideea cu copy si paste. pe alte forumuri vazusem ca se voteaza in susul paginii. Gata vin la ora 16 cu noul meu Logan, ca suntem prospaturi. Sticker de cumparat banuiesc ca voi gasi la voi.
Cu drag si abia astept sa ne cunoastem. Si eventual daca exista un formular de inscriere si de ce nu sa achitam cotizatia.
Nu sunt foarte informat referitor la partea juridica deoarece nici nu prea am avut timp sa citesc foarte multe, insa putem face unele propuneri.
Cu drag.
nu exista parte juridica , stickerele ptr parbriz-luneta le primesti gratuit siglele momentan se platesc , daca mai are andy. despre cotizatie discutam... te asteptam cu mare drag...
In seara asta am conceput cu cativa dintre voi un traseu ptr duminica:
1.La 16:00 FIX suntem toti la Campus adica nu 15:50 nu 16:30.
2.La 16:40 Plecam toti de odata in coloana
3.Iesim In varianta si facem dreapta spre Penny/Cet/Metro
4.La intersectia cu B-dul Tomis facem stanga pe Batranul Tomis
5.Facem tot Tomisul pana in Piata Ovidiu
6.Intoarcem in Piata Ovidiu
7.Urcam pe Mircea
8.Coboram pe Mircea pana la Victoria/Mercur intersectia cu Primaverii/Ion Ratiu
9.Facem stanga in sus spre Tomis
10.Dreapta pe Tomis
11.Coboram tot Tomis-ul pana la Brotacei , facem dreapta
12.Coboram spre Captain Cook(nu cunosc bine numele la strazi pe acolo)
13.La 18cel tarziu sa fim toti ajunsi la masa...
Traseul e fix nu se discuta , sa discutat aseara. Uitasem de el si daca era discutam mai din timp. Dar e bine si asa.
super tare intalnirea!!! felicitari organizatorilor, si la mai multe intalniri!!!
asta inseamna contestata (de unii) cotizatie: cand sunt bani, se pot face multe, deci... tabarati cu bani pe pufy, ca sa poata sa ia un tort mai mare ca a fost cam mica portia
Si uite asa sa terminat si cea de a100 intalnire. Astept poze si pareri de la voi. Daca vreti detalii financiare le gasiti aici...
Tin sa multumesc urmatorilor , ca sa zic asa staffu organizatoric: andy , gaby , kelu` , beci , andrushk , stelltormentor(dacia club) , floryn.
Dece le multumesc lor? Pai andy a desenat banner , imagine tort si multe alte chestii ce tin de organizare. Gaby a facut steagurile gratis ptr noi , si sa chinuit cu stickeritul masinilor azi si cu pusul steagurilor , andrushk si beci ca m-am sfatuit ce si cum sa facem sa organizam , si-au oferit masinile ca suport ptr banner au tinut coloana intreaga. Floryn ptr ca daca nu era el poate nu aveam ``localu nostru`` a ajutat la organizarea coloanei. Si cel din urma Kelu care mi-a facut o mare mare surpriza si s-a dus de buna voie la captain cook si a avut grija ca totul e ok a aranjat mese scaune , in timp ce noi ne plimbam.
PSU nu ma asteptam la o prezenta asa mare , desi andy a zis sa facem un tort mult mai mare eu nu am vrut...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment