If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sper ca v-ati dat ceasurile cu o ora in urma
1.sonykel
2.andi
3.78 psu (daca mai imi trece gripa.. de 2 zile stau in casa )
4.SE-SAYD
5.zbf
6.Loganu
7.
8.
cand sunte-ti de acord sa facem un trenulet ca atunci de a 100-a intalnire, cu acelasi traseu, ca acum s-a golit orasul si poate a uitat constanta de noi...
cateva poze de azi, cu scuzele de rigoare pentru cele doua masini lipsa, pardon o masina si un autobuz
psu cand mai faci poze incearca sa prinzi si plafonu masinii...sau incearca sa prinzi linia masinii ( dintr-o parte)
Pozele am sa le urc maine...ca acuma numai pot..mie din ce in ce mai rau...fac o baie fierbinte si somn cat cuprinde
Bun venit noului membru...sper ca nu te-ai simtit "singur" si te mai asteptam la urmatoarele intalniri
Pufi te rog sa nu uiti de chestia aia care ti-am zis-o la suc..si sa o publici
Am reusit sa ajung si eu azi ... dar cam tarziu .. .decat la un suc sa va salut....am ratat sa imi face-ti poza la masina.... of of of ... sufera asta mica neagra a mea......
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
bine, bine, fotografule.... eu prin poze am vrut sa se vada prezenta, deci m-au interesat numerele de inmatriculare, de restul te ocupi tu, nu am avut dispozitia necesara pentru poze artistice, si chiar imi pare rau ca nu i-am facut poze lui gnt cu casetofonul in poala....
pufy, cum ramane cu propunerea mea de mai sus?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment