If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare baieti vin si eu duminica macar 10 minute sper sa reusesc sa ajung daca o fi si vremea de oartea noastra ar fi minunat , sa nu mai dardaim ca duminica trecuta:P
salutare , sper sa ajung si eu duminica ,. ar fi bine daca o fi si vremea mai blanda cel putin sa numai ploua:P
Last edited by nicusor84; 18 November 2009, 23:53.
Reason: Automerged Doublepost
Cine e Nicusor84?! Oricine ai fi, esti binevenit!
In seara asta am mai dat un fluturas ratacit prin masina unor loganari care mesterea ceva la masina in parcare. Daca vor fi sau nu impresionati... ramane de vazut.
Sunt nou,nu am mai venit pana acum la intalnirile voastre. Sper sa pot veni duminica asta. Din ce am citit pe aici ati realizat ceva cu inscrieri,cotizatii. Daca reusesc sa vin,ce bani imi trebuie ca sa ma inscriu si eu si ce mai e necesar.
inscrierea si cotizatia nu este obligatorie , vii vorbim ne cunoastem , poate nu iti place de noi si daca doresti devii si membru... te asteptam duminica cu mare placere...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment